Čítajte nás hlavne na webe, lebo inde zúri cenzúra
26 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Od rána, od začiatku dnešného vydania, ale tak je to v podstate každý deň, bojuje redakcia HD s cenzúrou a obmedzovaniu jej dosahu cez siete. Dnes sa cítime byť v šírení obmedzení "neviditeľnou cenzúrou" minimálne na 50 percent bežného stavu. Ale nevzdávame to. Čítajte nás hlavne tu, na našom webe, alebo na telegramovom účte https://t.me/hlavnydennik. Vďaka, veľká!

A teraz už ku komentáru na túto tému od autora Ľuboša Blahu, tiž z telegramového účtu. Uverejňujeme ho v pôvodnom znení.

___________________________

"Alternatíve sa podarilo jedno

Boja sa nás. Inak by nás neprenasledovali, inak by nás nekriminalizovali. Najnovšie majú nový cenzorský orgán - Mediálnu radu. Tá šikanuje už aj alternatívne médiá.

Dírer, Jančkárová či Závodský môžu šíriť svoju slniečkarsku propagandu, ale Zem a vek či Slobodný vysielač nesmie dať priestor iným názorom. Dvojaký kilometer.

Ešte aj za Jeffreyho Sachsa vás budú trestať. Ale hlasné trúby Ameriky ako Naď či Čaputová môžu chrliť tie svoje múdra bez akejkoľvek oponentúry - to odrazu nevadí.

Mediálna rada sa stáva systémovým ohrozením slobody slova. Režimová ideopolícia. Gestapo. Po voľbách bude treba urobiť poriadok - cenzori v demokracii nemajú čo hľadať.

Americkí agenti z oponentov robia ruských agentov

Vo svojom príhovore som poukázal na to, že Čaputovej mimovládka Via Iuris dostávala od Sorosa stovky tisíc eur... Ale hlavne, že z nás robia ruských agentov. Sú na smiech.

Všetci vidia to pokrytectvo slniečkarov. A symbolom progresivistického liberalizmu sa stala Čaputová a jej Progresívne Slovensko.

Pozrite si dnešný prieskum v denníku Sme. Na prvom mieste Smer s 21,3 percenta, na druhom mieste Progresívci. Hlas sa prepadol na tretie miesto.

Áno, tieto voľby budú o veľkom historickom zápase medzi Smerom a dúhovými liberálmi. Medzi sociálnou/národnou myšlienkou a neoliberálnou hyperglobalizáciou.

Buď Smer alebo Progresívne Slovensko. Taká je voľba. Všetko ostatné skončí v koši. Slovensko sa musí zmobilizovať. Poďme do toho.... Slovensko sa dvíha - ľavicové, národné a konzervatívne sily idú spoločne zabojovať za zdravý rozum.

Zabojujme

Éra americkej hegemónie končí - zabojujme spoločne o lepšiu budúcnosť. Mier, sociálna spravodlivosť a sloboda."

___________________________

Rodičia, ďakujte prezidentkinej vláde - za učebnice dáte raz toľko
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR zverejnilo výšku príspevku na edukačné publikácie zo štátneho rozpočtu na školský rok 2023/2024.Správa TA SR vás určite nepoteší. Vydavatelia učebníc upozornili, že z minuloročných 11,4 milióna eur... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme