"Ekonóm" Šeliga z Remišovej liahne hľadá záhradu, kde rastú peniaze
25 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Ak ste si mysleli, že Juraj Šeliga je právnik, zrejme ste sa mýlili. Na jednej tlačovej besede sa pokúsil zaujímavým spôsobom presvedčiť nás o tom, že je ekonóm.

„Liaheň“ politických talentov Veroniky Remišovej sa nezaprie. Najnovšie to dokázal napríklad apolitický Juraj Šeliga, ktorý na tlačovke Demokratov dal zaujímavú výzvu. Iný politický talent, Mária Kolíková, číta rozsudky takmer hodinu pred tým, ako sú vynesené a o samotnej pani predsedníčke Za ľudí kolujú doslova legendy. Čo na „jablko zo svojho stromu“ hovorí Andrej Kiska?

Peniaze na stromoch nerastú. Ale ak by predsa...

„Ak niekto chce rozdávať, tak nech povie odkiaľ. Poďme sa baviť o obsahu tých návrhov, ale základ je odkiaľ. Lebo ja nemám pocit, že peniaze rastú na stromoch. Ak rastú, poprosím všetkých, nech mi povedia, v ktorej záhrade a poďme všetci si tam naoberať, myslím, že by sme sa potešili,“pokúsil sa Juraj Šeliga byť vtipný.

TARABA: Kolíková je neskutočná KLAMÁRKA alebo HLÚPA OSOBA
Poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba (Život-NS) na svojom facebooku uverejnil video, v ktorom sa vyjadruje k reakcii poslankyne SaS Márie Kolíkovej k rozsudku, ktorým Špecializovaný trestný súd (ŠTS) oslobodil Mariana Kočnera vo veci vraždy Jána... Čítať ďalej
23 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ex-kolegyňa nerozumie

Nebyť Tomáša Tarabu, prešľap Márie Kolíkovej, súčasnej SaSkárky a niekdajšej ministerky spravodlivosti (nom. Za ľudí) by si asi nikto nevšimol. Pani bývalá ministerka vyhodila na sociálnej sieti video o tom, ako nerozumie sudcom a ich rozhodnutiu v prípade oslobodenia Mariána Kočnera v prípade vraždy novinára a jeho snúbenice. Vo videu tvrdí, že si rozsudok dvakrát prečítala, čo by bolo v poriadku, keby ten rozsudok nemala prečítaný o trištvrte hodinu skôr, ako odznel v súdnej sieni.

Veronika Remišová, Mária Kolíková, foto: TASR

Koľko času máte?

Veronika Remišová zo strany Za ľudí je doslova studnica na popletené výroky a ľudovo povedané trapasy. Na zatiaľ posledný u pani poslankyne upozornil politik Karol Farkašovský, ktorý rovnako, ako mnoho Slovákov nechápe, že Remišová so svojim výtlakom ako stálica obieha všetky možné politické diskusie.

„Slovenčina prirodzene a regulárne používa tykanie, vykanie, kedysi dávno aj onikanie. V Sobotných dialógoch sme už najnovšie počuli aj „my-kanie“. To poslankyňa Veronika Remišová – si chcela pridať na vlastnej dôležitosti a začala si vo vysielaní sama sebe my-kať. Predsedníčka strany, z ktorej už všetci zutekali a ktorá už nemá výtlak ani unikajúceho dymu. Celé to pôsobilo tragikomicky. Namiesto nástojčivej tvrdohlavosti by to chcelo skôr úprimnú sebakritiku. A veľa sebakritiky. Diagnóza politická slepota však bráni tomu, aby človek na sebareflexiu dorástol. Nedokáže sa včas spamätať a nakoniec ostáva sám samučičký,“ konštatuje Farkašovský pri pohľade na jednu z najzarytejších propagátoriek sloganu „lebo Fico“.

Karol Farkašovský o komickej situácii Veroniky Remišovej
"V slovenskej politike je žiaľ úplne bežnou diagnózou mocenská slepota. Podaktorí ľudia, ktorí sa odborne a psychicky nepripravení ocitnú vo vysokých funkciách, jednoducho oslepnú a stratia kontakt s realitou." Citát Karol Farkašovský. Názor... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Neľutuje Kiska?

Súčasťou jednej z politických relácií boli aj otázky na bývalého prezidenta, Andreja Kisku.

„V tom čase som konal, ako som najlepšie vedel. Bolo to rozhodnutie v danom momente, v danom čase. Všetci vedia, že som predsedníctvo ponúkal Romanovi Krpelanovi, ktorý ale nechcel vchádzať do aktívneho politického života. V tom čase sme sa rozhodli, a ja sám som bol presvedčený o tom, že Veronika Remišová je najsprávnejšia voľba,“ odpovedal Kiska na otázku diváka, kterého zaujímalo, či neľutuje, že stranu prenechal Veronike Remišovej.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik