Spokojný Banáš: Pri starostlivosti o vnúča sekunduje s láskou
25 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

„Net hyža bez križa“, hovorí sa na východe Slovenska a „v preklade“ to znamená, že každého človeka čosi trápi, v každom dome je nejaké trápenie. To platí ako pre robotníka na stavbe, tak aj pre celebrity, ktoré poznáme z titulných stránok časopisov. Jeden taký „kríž“ si niesli aj Banášovci – Adela, dnes už Vinczeová o dieťatku dlho hovorila.

Časom prišla do úvahy adopcia, keďže príroda rozhodla, že vlastné deti Adele a Viktorovi dopriate nebudú. Manželia na túto tému, hoci je dosť háklivá, hovorili otvorene a dnes je adoptované dieťatko realitou, aj napriek rôznym právnym peripetiám. Užíva si ho celá rodina a starí rodičia ho opatrujú aj v čase, keď Adelu a Viktora zamestnáva práca v televízii. Pohlavie drobca však ešte prezradiť nemôžu.

Obohacujúci proces

O možnosti adopcie hovorili už pred troma rokmi. Ako priznala sama populárna moderátorka, s partnerom o nej naozaj premýšľajú. „Sme v prípravnej fáze a stretávame sa s psychologičkou,“ prezradila populárna moderátorka, podľa ktorej ide o obohacujúci proces napriek tomu, že v tom čase ešte pre adopciu neboli rozhodnutí. „Určite nám to veľa dáva. Vlastne sa čudujeme, že týmto neprechádzajú všetky páry, ktoré plánujú mať deti. Myslím, že by sa to mnohým hodilo,“ dodala Vinczeová.

Adopcia dieťaťa? Adela Banášová má veľké rodinné plány!
Adela Vinczeová v októbri oslávi okrúhle 40. narodeniny, mamičkou sa však stále ešte nestala. S manželom Viktorom ale premýšľajú o tom, že by to radi zmenili. Je v hre aj adopcia dieťaťa? Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Adopcia ako rozhodnutie

„Dali sme si tú príležitosť, aby sme sa mohli rozhodnúť. Lebo ono to nie je len tak. Sme vo fáze, že čakáme, kedy nám zavolajú a budeme mať možnosť, či chceme do toho ísť alebo nie. Rozhodne to ten daný moment,” hovorí Adela, ktorá vo februári minulého roka hovorila, že by uvítali menšie dieťa.

Adela Banášová / Facebook (self)

Nejako extra to neprežívala

„Ja vlastne ani neviem, ako mám u seba brať to, že to vlastne až tak neprežívam. Dokonca som mala obdobie, keď som mala dojem, že pod tlakom spoločnosti by som sa za to mala hanbiť, že to tak neprežívam. Lebo veď by sme to mali prežívať. A ten, kto neplače 4 roky do vankúša každý večer, lebo mu nezavolali ešte z adopčného procesu alebo neotehotnel, tak vlastne nie je ani žena,” reagovala Vinczeová.

Vinczeovci, dali ste sa na ťažkú cestu! (+foto)
Adela Banášová a Viktor Vincze si svoje veľké "Áno" povedali už pred takmer dvoma rokmi. Aj oni túžia po potomstve, no keď to príroda "nedovolí", človek si vie pomôcť. A vie pomôcť aj inému človeku. Presnejšie - dieťaťu z detského... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Šťastný dedko

„Máme z toho veľkú radosť, hlavne preto, že vidíme, že oni dvaja majú z toho ohromnú radosť. Naozaj sa dosť výrazne zmenili, mám pocit, že si popresúvali priority, čo je dobré. Tešíme sa aj s babkou,“ povedal nadšený Banáš ešte v januári, keď bolo bábätko v rodine zatiaľ len „na skúšku“.

Mal obavy

„Len je to taká limitovaná radosť, čo vám mám povedať...“ narážal na to, že Adela s Viktorom ešte nemajú nič stopercentne isté.

„Mám obavy, že keď sa to nepodarí, bude to pre nich zlá správa. Pozitívna šoková správa došla pred Vianocami, že bábätko je tu, tak veríme, že to dobre dopadne. Ale naozaj som milo prekvapený z nich, obaja sú veľmi zodpovední,“ dodal v januári spisovateľ.

Novopečený dedko Jozef Banáš: Z tohto má obavy
Adela a Viktor Vinczeovci sa zosobášili v júni 2017 a odvtedy si Adela niekoľkokrát posťažovala, že cíti veľký tlak na to, prečo ešte nemajú potomka. V roku 2020 sa zapojili do programu adopcie a zdá sa, že v súčasnosti sa dočkali. Proces adopcie... Čítať ďalej
11 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Máme nové vnúčatko

„Neviem, či ste o tom už počuli, ale nové máme vnúča. Sme hotoví z neho, ako starí rodičia, možno aj viac ako Adela s Viktorom,” prezradil hrdý starý otec Banáš, ktorý pri drobcovi „zaskakoval“ aj s manželkou v čase, keď sa Adela a Viktor venovali súťaži Let´s Dance.

„Tak vďaka najmä pani Banášovej, ja som totiž len sekundoval, mohli obaja pracovať na tanečnej šou, keďže sme im ho každú nedeľu strážili. Ja som odstraňoval tie pokakané plienky,”nadšene hovorí Adelin otec o svoejej úlohe dedka.

Dievčatko? Chlapček?

Už nejaký čas je celé Slovensko zvedavé, či Vinczeovci „kočíkujú“ dievčatko, alebo chlapčeka. Neprezradil to ani starý otec.

„Nemôžeme, kým to nebude celé právne dotiahnuté. Ale môžem prezradiť to, že Adela s Viktorom sú naozaj šťastní,”dodáva k celej veci Banáš.

Adela & Viktor Vinczeovci / Facebook (Gran Fierro)

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik