"ŠKANDALÓZNE ODHALENIE" Ľuboša Blahu
15 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

„Všetky médiá sveta, poprosím okamžitú pozornosť - Krúpa použil slovo "ruský agent"!!!“, upozornil na Telegrame poslanec Smeru-SD Ľuboš Blaha na vyjadrenie poslanca SaS Juraja Krúpu na jeho adresu na sociálnej sieti.

O agentoch môžu hovoriť len liberáli

Svoj príspevok začína Blaha nadpisom „Pozrite sa, aké mám škandalózne odhalenie!!!“

Podľa Blahu, keď bola agentkou nazvaná prezidentka Zuzana Čaputová, tak je tu z toho už týždeň najväčšia téma. Preto je podľa svojich slov zvedavý, či to tak isto odpálime aj v prípade Krúpu, drahé médiá - alebo žeby nie?“

Zdroj: TG Ľ. Blaha

Blaha poukazuje na to, že hovoriť o agentoch môžu zjavne iba liberáli. Akonáhle to slovo použijú predstavitelia Smeru-SD, nasledujú podľa neho súdne zákazy, vyhrážky, hystéria a „plač jednej nadurdenej dámy“.

Poslanec ďalej píše, že je mu srdečne jedno, čo „tára“ Krúpa. Podľa Blahu má právo na svoj politický názor, nech je akokoľvek hlúpy. Blaha hovorí, že teraz nebude vyplakávať a dávať ho na súdy ako prezidentka.

Poslanca Smeru zaujíma podľa jeho slov niečo iné a to, prečo sa médiá nepýtajú prezidentky, z akého dôvodu neinformovala verejnosť o vyše miliónovom kšefte bývalého ministra pôdohospodárstva Samuela Vlčana.

Ostro sledovaní z juhu: O Ficovom spore s prezidentkou píšu aj maďarské médiá
Predseda Smeru minulý týždeň označil ekonóma, ktorý povedie slovenskú úradnícku vládu, za Sorosovho človeka. Maďarský portál mandiner.hu si v tejto súvislosti všíma diskusiu v komerčnej televízii. Mandiner.hu zaujala diskusia, v ktorej sa stretli... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Najväčšia kauza tisícročia

Prečo napríklad Markíza nevyužíva svoje investigatívne tímy na to, aby pátrala po takýchto vládnych zlodejinách, ktoré prikrýva prezidentka?,“pýta sa Blaha. Namiesto toho podľa neho robí Markíza hlavnú tému z toho, či si Robert Fico spomenie, koľkokrát označil prezidentku za americkú agentku.

Trápny Kovačič štyri noci nespal, lebo lustroval všetky naše tlačovky za posledné štyri roky, len aby dokázal takúto banalitu. Tomu sa hovorí zúfalstvo. Čo tým prekrývajú?,“ pýta sa ďalej smerácky poslanec.

Sulík si robí rodinné výlety do Dubaja za milióny zo štátneho rozpočtu - nuda. Vlčan z OĽaNO chcel ukradnúť 1,4 milióna - nuda. Čaputová to ututlávala – nuda,“ pokračuje Blaha s tým, že moderátor Markízy radšej rieši „najväčšiu kauzu tisícročia“, teda koľkokrát Fico povedal slovo "agentka". „Úplný game-changer. Im už vážne preskakuje, na Súmračnej sa z nich od smiechu válame po zemi,“ píše pobavene Blaha.

Ďalej Blaha píše, že predpokladá, že Kovačič si teraz do Markízy zavolá Krúpu a polovicu relácie bude riešiť, koľkokrát označil Blahu za ruského agenta. „Či nie? To už nevadí?,“ pýta sa Blaha.

Dvojaký kilometer slovenských médií bije podľa poslanca Smeru-SD do očí a ľudia to vidia. My sa neprestaneme pýtať: prečo prezidentka kryla Vlčanovu zlodejinu? Prečo sa bojí priznať, že dostávala peniaze od Sorosovej nadácie? A prečo porušuje ústavu?,“ uzatvára Blaha svoj status na Telegrame.

Fico o relácii Na telo: POL RELÁCIE O EMOČNOM STAVE PREZIDENTKY A O ÚPADKU SLOVENSKA ANI SLOVO
Fico skritizoval debatu na TV Markíza, kde bol sám jedným z hosťov. Nepáči a mu, že nedostali priestor aj iné dôležitejšie témy, ako je „emočný stav“ prezidentky Zuzany Čaputovej. Ak pani prezidentke vadí kritika, vadí jej aj demokracia, tvrdí... Čítať ďalej
14 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik