Fico o relácii Na telo: POL RELÁCIE O EMOČNOM STAVE PREZIDENTKY A O ÚPADKU SLOVENSKA ANI SLOVO
14 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Fico skritizoval debatu na TV Markíza, kde bol sám jedným z hosťov. Nepáči a mu, že nedostali priestor aj iné dôležitejšie témy, ako je „emočný stav“ prezidentky Zuzany Čaputovej. Ak pani prezidentke vadí kritika, vadí jej aj demokracia, tvrdí líder opozície.

"Relácie v televíziách bývajú rôzne, ale v tej dnešnej, ako keby Slováci neexistovali," zhodnotil líder najsilnejšej opozičnej strany Smer - SSD Robert Fico úroveň diskusnej relácie Markízy Na telo.

"Slovensko je najhorúcejší kandidát na bankrot, sme druhá najchudobnejšia krajina v EÚ, najnovšie máme viac ako 70 tisíc ľudí bez domova a potraviny máme jedny z najdrahších v eurozóne. Nie, moderátori budú radšej pol relácie púštať moje výroky o prezidentke, ktoré len potvrdzujú naše presvedčenie, že pani Čaputová zastupuje iné záujmy, ako tie Slovenské. Ak pani prezidentke vadí kritika, vadí jej aj demokracia, pretože tá je o inom názore a my si ten svoj povieme vždy jasne a nahlas," pripomína postoje Smeru Fico.

Podľa šéfa Smeru sa prezidentka ani raz nepostavila na stranu Slovákov, keď ju najviac potrebovali.

"Idú voľby a, žiaľ, zodpovední sa tvária ako "slepí za dedinou", ako keby posledné tri roky nedevastovali Slovensko a pán Heger je v tomto naozaj expert. My sa nenecháme rušiť a budeme každý boží deň robiť, upozorňovať a tlačiť, pretože Slovensko už nesmie ďalej upadať a prezidentská vláda je len ďalšia strata času, ktorej SMER - SSD nevysloví dôveru," uzavrel Fico.

Prezidentka by si mala konečne zvyknúť na to, že je politička
Vyhrážky politikom, vrátane prezidentky SR Zuzane Čaputovej, odsúdil dosluhujúci dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger, ktorý je zároveň predsedom Demokratov, ale aj poslanec Národnej rady SR a líder Smeru-SD Robert Fico. Zhodli sa na tom v... Čítať ďalej
14 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

ŠTYRIA PROTI JEDNÉMU - A AJ TAK IM TO NEPOMOHLO 

K svojmu straníckemu šéfovi sa pridal aj Ľuboš Blaha, ktorý bol dnes hosťom diskusnej relácie vo verejoprávnej RTVS. "V RTVS som dnes odrážal útoky štyroch oponentov - lebo takto si slovenské médiá predstavujú vyváženosť. Ale v pohode - zvykli sme si, beriem s humorom," poukázal Blaha na jednoznačnú zaujatosť moderátora.

Na Slovensku je podľa podpredsedu Smeru bezprecedentná sociálna kríza a médiá dokola riešia iba urazenú ješitnosť prezidentky Čaputovej. "Organizujú presilovky proti zástupcom Smeru, skáču do reči a dúfajú, že ľudia si to nevšimnú - majú smolu, Slovensko to vidí. My sa nenecháme odradiť. Darmo sa pravicoví politici vysmievajú hodnotám mieru, darmo sa uchyľujú k primitívnym matovičovským  urážkam, my sa neznížime na ich úroveň - prebijeme ich faktmi a argumentmi," dušuje sa poslanec.

"V RTVS som dnes slušne, vecne a pokojne vysvetlil moderátorovi Makarovi, ktorý mi skákal do reči každých desať sekúnd, že ako ľavičiari nikdy nemôžeme súhlasiť s ťažko pravicovou, neoliberálnou a nedemokratickou vládou Zuzany Čaputovej. A že sa nikdy nebudeme ospravedlňovať za pravdu. Nech sa páči, tu je krátky zostrih, priatelia, 5-percentní politickí trpaslíci tam skákali ako pukance na panvici - bol to výborný zážitok, konečne som mohol vo verejnoprávnej televízii prezentovať svoje názory," uviedol Blaha a priložil aj video.

https://t.me/LubosBlahaSmer/960 

"Mňa by len naozaj zaujímalo, čo také strašné hovorím, že dva roky zakazovali moju účasť v nedeľných diskusiách - to je až taký problém vypočuť si argumenty vlastencov a ľavičiarov? Verím, že po dnešku už všetci pochopili, že bolo nefér, keď ma roky cenzurovali a že ma v telke uvidíte častejšie. Ďakujem vám z plného srdca za podporu!," uzavrel smerák.

RTVS sa nezaprela! Ešte horšie O 5 minút 12, ako sme dúfali
Verejnoprávny telerozhlas nesklamal! V diskusnej relácii O 5 minút 12 hral hlavnú úlohu oponenta opozície opäť moderátor Marek Makara. Zatiaľ, čo každého hosťa nechal v kľude dopovedať monológ, jedinému zástupcovi opozície neustále skákal do reči.... Čítať ďalej
14 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik