Smrtka na korunovácii kráľa! (VIDEO)
08 | 05 | 2023 I Milan Laca

Na korunovácii Karola III. sa objavil strašidelný hosť.

Daily Mail: Na korunovácii v Londýne zbadali smrť s kosou.

V sobotu 6. mája sa uskutočnila korunovácia bristského kráľa Karola III. a jeho manželky, kráľovnej Camilly. Na ceremóniu pozvali  viac ako dvetisíc hostí, vrátane zástupcov 203 rôznych krajín a území a 100 hláv štátov.

Záhada...
Počas korunovácie Karola III. si diváci všimli postavu podobnú smrti s kosou, napísali noviny Daily Mail. Na videu, ktoré zverejnili na Twitteri, je možné vidieť postavu v čiernom plášti a kapucni, ktorá sa mihla cez uličku. Držala  predmet, pripomínajúci kosu. Jeden z užívateľov sa k tomu vyjadril: "Tu prichádza smrť s kosou!"
Záber z korunovácie - prišla smrtka

Nepozvaná návšteva
„Každá veľká párty priťahuje nepozvaných hostí. Fanúšikovia kráľovskej rodiny žartovali, že "anjela smrti" zbadali osobne vo Westminsterskom opátstve počas Charlesovej korunovácie,“ povedala publicistka Maria Okanrende.
Ukrajinská zástava?

Počas obradu vo Westminsterskom opátstve bol na podlahe položený koberec, ktorého farba bola podobná ukrajinskej vlajke. Nie všetci však s týmto názorom súhlasia. Jeden užívateľ Twitteru poukázal na to, že farby koberca na podlahe, modrá a zlatá, sú kráľovské farby a symbolizujú moc, respektíve oltár.

Vysvetlenie?

Nesweek v súvislosti s tým pátral po nejakom vysvetlení. Ako vyšlo najavo, nešlo o žiadnu fotomontáž, ale o skutočnú osobu, ktorá tam v danej chvíli bola. Opátstvo ju identifikovalo ako vergera. Teda osobu, ktorá pomáha pri bohoslužbách.

Nadšenci rôznych znamení a téorií si hneď spomenuli na predpoveď Logana Smitha. Ten na deň presne odhadol, kedy kráľovná Alžbeta II. zomrie. V súvislosti s novým panovníkom sa vyjadril, že skoná 28. marca 2026. Ostáva len dúfať, že sa jeho slová nenaplnia.  

Súvisiace články:
NECH ŽIJE KRÁĽ! Karol III. zložil korunovačnú prísahu na Svätú Bibliu a stal sa kráľom
Na bohoslužbe v starobylom Westminsterskom opátstve v Londýne kráľ Karol III. zložil svoju korunovačnú prísahu na Svätú Bibliu a bol pomazaný posvätným olejom požehnaným v Jeruzaleme, informuje Breitbart. „Bože súcitu a milosrdenstva, ktorého Syn... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik