Richterová pritvrdila! Boris Kollár je mafián a úchyl! (FOTO)
30 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Kauza medzi exmilencami Borisom Kollárom a Barborou Richterovou trvá už dlhé týždne. Dvojnásobná matka Borisových detí, niekoľká v poradí (kto si to má pamätať) pritvrdila. Predseda parlamentu je podľa nej mafián, ktorý si platí za články a úchyl!

Najnovšie vyjadrenia Barbory Richterovej, matky dvoch detí Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu sú fakt drsné.

Ten, kto ich číta si po nich môže klásť otázku! Dá sa ešte viac a tvrdšie, ako to tentokrát urobila Barbora Richterová?

Richterová na sociálnej sieti nechala Kollárovi odkaz. Ten si za články má platiť!

Haha by som chcela vedieť koľko ti ten mafián dal za tento článok. Baška mozno vystriedaš Mirku v Dubaji a pôjdeš aj ty. Som taká rada, že už nemusím šúchať nohami a mám toho úchyla čo vypisuje deťom a transkám z krku.

Inak .. o peniaze nejde, opakujem stále dokola, že ide o to že moje deti nevidel niekoľko mesiacov, zablokoval si syna na telefóne a to ako vyzerá 9 mesačný syn nemá ani poňatia!!.. Ale ak nám urobí radosť a vzdá sa konečne otcovstva, nemusí mi platiť ani cent.

Inak raz som sa ho opýtala aký ma vzťah s tvojím dieťaťom Alexandrikom... povedal hmm žiadny, taký okuliarnik .. keď sem príde pretvarujem sa, trocha sa pohrám s niakým autom a mám mesiac pokoj. Boris Kollar nase deti nevidel niekolko mesiacov !

Baška, je Borisova ďalšia žena, Barbora Baluchová, ktorá sa mala Borisa Kollára zastať má s Borisom Kollárom syna, Alexandra Jána.

FOTO: Facebook: Barbora Richterova

Spor naberá na obrátkach už dlhšiu dobu!

Spor Richterová-Kollár nestráca na obrátkach. Skôr naopak – rozdúchava ho samotná Barbora Richterová. Najnovšie videom, kde dokazuje, že Kollár má v telefóne zablokovaného 11-ročného syna Artura. To už nevydržala iná zo zástupu mamičiek Borisa Kollára a Richterovej odkázala svoje.

Richterovú tiež vytočilo, že sa Kollár ospravedlnil zo súdneho pojednávania o výživnom na Artura a Árona (9 mes.) a tak mu to vytmavila cez Facebook. Richterovej správanie však pripadá nevhodné nie len starším dcéram, ale aj inej Barbore, ďalšej z Borisových mamičiek, ktorá za všetkým vidí ziskuchtivosť. Richterovej vysvetlila, že pri Kollárovom pracovnom nasadení nemôže očakávať, že bude mať veľa času. Sám Kollár sa vo videu vyjadril, že na deti nemá čas.

Barbora Barbore: Teba by doma žiadny chlap nechcel! (GALÉRIA)
Spor Richterová-Kollár nestráca na obrátkach. Skôr naopak – rozdúchava ho samotná Barbora Richterová. Najnovšie videom, kde dokazuje, že Kollár má v telefóne zablokovaného 11-ročného syna Artura. To už nevydržala iná zo zástupu mamičiek Borisa... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete mal už aj svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho súkromia.

Kollár sa pustil do moderátorky: Ani vy sa NEMÁTE TAK DOBRE, ako moje deti!
Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete má svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik