Barbora Barbore: Teba by doma žiadny chlap nechcel! (GALÉRIA)
29 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Spor Richterová-Kollár nestráca na obrátkach. Skôr naopak – rozdúchava ho samotná Barbora Richterová. Najnovšie videom, kde dokazuje, že Kollár má v telefóne zablokovaného 11-ročného syna Artura. To už nevydržala iná zo zástupu mamičiek Borisa Kollára a Richterovej odkázala svoje.

Richterovú tiež vytočilo, že sa Kollár ospravedlnil zo súdneho pojednávania o výživnom na Artura a Árona (9 mes.) a tak mu to vytmavila cez Facebook. Richterovej správanie však pripadá nevhodné nie len starším dcéram, ale aj inej Barbore, ďalšej z Borisových mamičiek, ktorá za všetkým vidí ziskuchtivosť. Richterovej vysvetlila, že pri Kollárovom pracovnom nasadení nemôže očakávať, že bude mať veľa času. Sám Kollár sa vo videu vyjadril, že na deti nemá čas.

Blokovaný

 „Ak by sa chcel 11-ročný syn dovolať svojmu otcovi Borisovi Kollárovi, nemôže, pretože je blokovaný. Deväťmesačný syn Borisa Kollára Aaron Kollár svojho otca nepozná, ma ho zapísaného v rodnom liste, ale Boris sa oňho nikdy nezaujímal a ani nevie, ako vyzerá. Otec roka, však?”okomentovala Richterová svoje video na Facebooku.

A DOSŤ! Nakázal súd mužovi, ktorý splodil 550 detí
Holandský súd v piatok zakázal mužovi darovať ďalšie spermie po tom, čo splodil najmenej 550 detí v Holandsku a ďalších krajinách. Zároveň zavádzal budúcich rodičov o počte potomkov, ktorým pomohol k počatiu, píše Breitbart. Sudca okresného súdu v... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Nafúkanec?

„Boris, ty si myslíš, že pre teba neplatia zákony ako pre ostatných ľudí? Vždy si sa správal bohorovne a funkcia ťa v tom iba utvrdila, a preto ignoruješ a vysmievaš sa súdnym predvolaniam!“informovala zúrivá Richterová o súdnom pojednávaní ohľadne výživného, ktoré sa malo konať v utorok. Kollár podľa jej statusu o ňom vedel mesiac dopredu, napriek tomu sa ospravedlnil až na poslednú chvíľu a nepožiadal o preloženie pojednávania.

Bosorka Richterová

Staršie Kollárove dcéry Alexandra a Ester sa však svojho otca zastali.

„Táto osoba si nedá pokoj! Najväčšia klamárka, akú poznám, menom Barbora Bosorka Richterová. Už to naozaj presahuje všetko! Nedá si pokoj a robí všetko pre to, aby nám uškodila,“nešetrila Richterovú Alexandra.

O Richterovej Alexandra povedala, že došla pred 11 rokmi v teplákoch polo nadrogovaná a s igelitkou v ruke. „Nevie a ani nerobí, všetko jej financuje otec, dom, auto, jedlo, oblečenie, dovolenky asi tak 4x do roka. Bez neho by bola na ulici. A ona sa sťažuje, všetko čo chce jej oco dá, stará sa o deti... to, že nemá toľko času je úplne normálne však musí živiť 150 rodín...a nič nám nechýba..," pustila sa ešte v novembri minulého roka Saša do Richterovej, ktorú mimochodom na sociálnej sieti Instagram nazvala kravou.

Sága rodu Kollárovcov pokračuje! Matky a dcéry za Borisa Kollára! Čierna ovca jednej veľkej rodiny sa našla
Kollárova DCÉRA naložila jednej z jeho MATIEK! Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou svojho najnovšieho dieťaťa, ale s neznámou blondínkou. To Richterová nepredýchala a... Čítať ďalej
20 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Iná Barbora, iný názor

Speváčka Barbora Balúchová, ktorú poznáme ako niekdajšiu účastníčku talentovej súťaže, je matkou Borisovho syna Alexandra Jána.

„Celá tá kauza mi pripadá vtipná. Pani Richterová sama každým svojím počinom ukazuje, o čo tam ide, a sú to skôr financie ako všetko to okolo. Tá ‚showka‘, čo robí, už podľa mňa nemá s týmto nič spoločné. Povedzme si úprimne – a to sa pýtam aj chlapov – ako by oni reagovali, keby mali takýto typ ženy doma?,“komentuje Balúchová dianie okolo Kollára s tým, že jej bol Kollár vždy maximálne nápomocný a preto jej táto situácia pripadá ako prehnaná.

„Každým jedným jej krokom len sama o sebe ukazuje, o čom to celé je,“ je presvedčená Balúchová.

 

Hviezdička zo speváckej súťaže o Richterovej nemá vysokú mienku
Hviezdička zo speváckej súťaže o Richterovej nemá vysokú mienku
Barbora Balúchová / Facebook (Barbora Balúchová)
Jedna z "Kollárových mamičiek" je aj v poslaneckom klube Kollárovho hnutia
Jedna z "Kollárových mamičiek" je aj v poslaneckom klube Kollárovho hnutia
Petra Krištúfková a Boris Kollár / Sme rodina
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
Facebook / Kateřina Brožová
Meno Borisa Kollára sa kedysi spájalo aj s prvou slovenskou moderátorkou erotických relácií
Meno Borisa Kollára sa kedysi spájalo aj s prvou slovenskou moderátorkou erotických relácií
Zuzana Belohorcová / Foto:TASR
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
Barbora Richterová, Boris Kollár, Alexandra Horňáková/IG/AH
Na snímke poslankyňa NR SR Petra Krištúfková (Sme rodina). FOTO TASR - Jakub Kotian
Hviezdička zo speváckej súťaže o Richterovej nemá vysokú mienku
Jedna z "Kollárových mamičiek" je aj v poslaneckom klube Kollárovho hnutia
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
Meno Borisa Kollára sa kedysi spájalo aj s prvou slovenskou moderátorkou erotických relácií
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
 
Robí, čo môže

„Snažíme sa so synom, aby strávil s ním čo najviac času. Myslím si, že aj skrz toho povolania, ktoré má naozaj náročné – a to si málokto vie vôbec predstaviť – sa snaží robiť pre tie deti maximum. Fungujeme skrz jeho pracovné nasadenie možno inak ako iní rodičia. Aj keď mám v mojom okolí aj také páry, ktoré sa stretávajú dokonca ešte menej, a to sú z jedného mesta a majú klasickú prácu,“ospravedlňuje Kollára Balúchová.

Jej slová potvrdil aj sám predseda parlamentu s tým, že „svoj čas bude deťom nejako refundovať, keď skončí v aktívnej politickej činnosti.“

Randil snáď s každou

Mnoho žien zo slovenského i českého šoubiznisu si môže povedať, že zaujali Borisa Kollára. Stránky bulvárnych časopisov boli svojho času plné fotiek so Zuzanou Belohorcovou, Kateřinou Brožovou, Petrou Krištúfkovou, či Martinou Štofaníkovou.

Zoznam mileniek známeho sukničkára Borisa Kollára: Randil aj s Brožovou či Belohorcovou!
Aj keď ho Róbert Fico nazval úchylákom, Borisovi Kollárovi (55) to vrásky na čele nerobí. Pre ženy je tým atraktívnejší možno ešte viac. Jeho charizme a kúzlu podľahla celá rada krásnych žien, s ktorými má podnikateľ a politik celkom jedenásť detí,... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik