Kollár sa pustil do moderátorky: Ani vy sa NEMÁTE TAK DOBRE, ako moje deti!
15 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete má svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho súkromia.

Skočili si do vlasov

Predseda parlamentu a najznámejší slovenský multiotecko aktuálne rieši napäté vzťahy medzi svojimi ženami, konkrétne matkou číslo 6 Barborou Richterovou a najstaršou dcérou Alexandrou Horňákovou. Tie vyvrcholili pred Veľkou nocou šokujúcim prepieraním špinavej bielizne. Lavínu spustila Richterová, ktorá politika obvinila, že sa o svoje deti nestará. A keby len to! Pustila si pusu na špacír aj o Kollárových pohnútkach k vstupu do politiky a riadne si zgustla na Horňákovej.

Imidž muža, ktorý dokonale zvláda starostlivosť o svoju veľkú rodinu a matky jeho detí žijú v luxuse, tak Richterová značne naštrbila.

TAK TOMUTO SA VRAVÍ SILA! Vážne nechutnosti medzi Kollárovými ženami v priamom prenose
"Páľ do psej ri.te! Oje.avač, drogový díler, zlodej a klamár!" Takto naložila on-line Barbora Richterová otcovi svojich dvoch synov Borisovi Kollárovi (Sme rodina). A keby len to! Vo svojich statusoch na sociálnej sieti Slovákom vysvetlila, prečo... Čítať ďalej
04 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Narozdiel od jeho žien, hovoriť o súkromí Kollárovi nevonia

Politik je odvtedy ticho a tému ostrej vojny vo svojej rodine odmietol komentovať aj v relácii Na hrane. „Pri všetkej úcte, k tomuto sa nebudem vyjadrovať a nie je to od vás korektné. Ani pána Sulíka sa nepýtate na súkromné záležitosti,“ reagoval Kollár na otázku moderátorky Jany Krescanko Dibákovej. 

„Čo sa týka mojej rodiny, je to moja súkromná záležitosť. Nezapojil som sa do toho a ani sa nebudem k tomu vyjadrovať, poďme k politike,“ snažil sa vyhnúť odpovedi. Predseda parlamentu následne moderátorku viackrát vyzval, aby nepokračovala v tejto téme.

„Čo poviete ľuďom, ktorí vám budú vyčítať, že sa nestaráte o svoje deti?“ pýtala sa ho Krescanko Dibáková. Tieto slová Kollára poriadne podráždili. „Ja sa starám nadštandardne o všetky moje deti, a to bez rozdielu,“ vyhlásil. Pripomenul, že aj v uverejnených článkoch sa písalo o tom, že platí dieťaťu školu za 2 000 eur, opatrovateľku, auto, dom aj chatu. „To je nestaranie sa o svoje deti?“ kontroval Kollár moderátorke. 

Pri všetkej úcte... ste chudobná

„Pri všetkej úcte, ani vy sa tak nemáte dobre ako moje deti, lebo z tohto platu, čo tu máte, si nemôžete dovoliť to, čo si môžu dovoliť moje deti,“ pritvrdil predseda parlamentu. „O všetky deti sa starám, rovnako ich mám rád. Keď som vo vrcholovej politike, áno, je toho času podstatne menej. To je celé,“ uzavrel.

Dibáková vysvetľuje bulvárne otázky v politickej diskusii

Moderátorky Krescanko Dibákovej sa redaktori denníka Plus 1 deň pýtali, či ju zaskočila reakcia Kollára. „Očakávala som, že na to nebude úplne pokojná reakcia zo strany Borisa Kollára. Na druhej strane, považovala som za dôležité sa to opýtať normálnym a príčetným spôsobom, pretože je ústavný činiteľ, ktorý svoj spôsob života používa aj na marketingové účely,“ povedala Dibáková. 

„V tomto prípade mi vôbec nešlo o pani Richterovú ani o jeho žiadnu konkrétnu partnerku, ale zaujíma ma, čo povie oponentom a politickým protivníkom, keď mu povedia, že vy sa nestaráte o deti a ako by na to odpovedal,“ vysvetlila.

Krescanko Dibáková sa zároveň vyjadrila, že útoky ad hominem považuje za nekorektné, no v rámci novinársko-politického súboja si na podobné výroky zvykla. "Namiesto toho, aby politici na niektoré otázky reagovali so šarmom a chápali, že mnohé témy je dôležité verejnosti vysvetliť, tak zaútočia. Na druhej strane pána Kollára v mnohom považujem za ochotného diskutéra a je dokonca jedným z mála, ktorý je ochotný bez podmienok chodiť do diskusií. V celkovom kontexte jeho výrok teda nevnímam ako niečo, čo by sa ma výrazne dotklo," dodala.

"S Borisom Kollárom sa, samozrejme, nikdy nebudem porovnávať v súvislosti s investovaním peňazí do svojich detí, lebo si myslím, že život nie je len o peniazoch. Zároveň by odo mňa bolo vyslovene neprofesionálne, keby som posudzovala, koľko času trávi Boris Kollár so svojimi deťmi," zakončila.

Z TOHTO SA VÁM ZATOČÍ HLAVA! VIEME, KOĽKO PLATÍ BORIS KOLLÁR NA SVOJE DETI
Boris Kollár sa stane čoskoro opäť otcom! Niekto možno ani sledovať nestíha, po koľkýkrát, keďže sa zdá, že Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu má najväčšiu záľubu v plodení detí. Mnohých ale zaujíma, kde berie Kollár na taký... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik