Sága rodu Kollárovcov pokračuje! Matky a dcéry za Borisa Kollára! Čierna ovca jednej veľkej rodiny sa našla
20 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Kollárova DCÉRA naložila jednej z jeho MATIEK! Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou svojho najnovšieho dieťaťa, ale s neznámou blondínkou. To Richterová nepredýchala a posťažovala sa na sociálnej sieti. To však nemala robiť! Na sociálnej sieti sa strhla doslova slovná óda na Borisa Kollára! Jeho matky a niektoré dcéry ho začali obhajovať! Normálne na pokračovanie! Keby sa písal tento príbeh v minulom storočí, mohol by mať názov Sága rodu Kollárovcov!

"Tento človek bol kedysi otec s veľký O, poznám ho 13 rokov, fakt pán, to bol otec, čo staval hrady z piesku, jazdil s deckami na bikoch, bol na všetkých narodkách a sfukoval sviečky, cez víkendy bol v lese na prechádzke, dovolenky, sviatky... To všetko bolo pred politikou. Ľudia sa menia, keď prídu k moci... Je to poľutovaniahodné... Politika mení ľudí," posťažovala sa Richterová na Instagrame.

Mohla si to však odpustiť, keby vedela, čo sa spustí! Ostro sa do nej pustila Kollárova druhorodená dcéra Alexandra Horňáková, ktorá otca poľutovala, že stretol takú hlupaňu.

O Richterovej Alexandra uviedla, že došla pred 11 rokmi v teplákoch polo nadrogovaná a s igelitkou v ruke. Nevie a ani nerobí, všetko jej financuje otec, dom, auto, jedlo, oblečenie, dovolenky asi tak 4x do roka. Bez neho by bola na ulici. A ona sa sťažuje, všetko čo chce jej oco dá, stará sa o deti ...to, že nemá toľko času je úplne normálne však musí živiť 150 rodín...a nič nám nechýba..," pustila sa Saša do Richterovej, ktorú mimochodom na sociálnej sieti Instagram nazvala kravou.

NEUVERÍTE! Rodinná hádka u KOLLÁRA: Táto pani P prišla v teplákoch a POLONADROGOVANÁ...
Kollárova DCÉRA naložila jednej z jeho MATIEK! Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou svojho najnovšieho dieťaťa, ale s neznámou blondínkou. To Richterová nepredýchala a... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

O pár dní neskôr sa ostatné matky a dcéry rozhodli, že Boris Kollár si zaslúži ódy na sociálnej sieti a začali "spievať"

Takt udala matka číslo 9, Barbora Balúchová, finalistka speváckej súťaže Superstar 2006:

"Priatelia, vznikla situácia, do ktorej som bola nepriamo zatiahnutá aj s našim synom... Je pravda, že odkedy Boris zastáva vysokú funkciu má menej času, ale o to viac lásky sa snaží dávať svojim deťom...Umožnil pre svoje deti skutočne skvelé podmienky na život - škôlky, školy, bývanie, auto, preto nerozumiem prečo takto zavádzajúce tvrdenie...," skonštatovala matka jedného z Borisových detí, ktorá predtým bola speváčka.

Richterová sa ale nenechala a vytiahla inú ženu, Mirku Jakubis.

Tá ale v predstavách už brázdila shopping centrá s novou kabelkou, ktorú získala za lojálnosť a tak nechala Richterovú tak a radšej zakvílila ďalšiu ódu:

„Áno, je to neštandardná situácia, nie je s malým tak často, ako by sme si želali, ale keď spolu sú, venuje sa mu, objíma ho, ľúbi ho. Treba si uvedomiť, že ma aj ďalšie deti, ktoré ho tiež potrebujú. Tiež je štátnik, druhy najvyšší ústavný činiteľ v tomto štáte, čo si vyžaduje často celého človeka. A v neposlednom rade je aj obyčajný človek, ktorý má právo na súkromie, relax, oddych. A tiež právo rozhodnúť sa s kým a kde bude tieto chvíle tráviť. Je to len a len jeho vec, rešpektujme to....A keď pravé nemá na môjho syna čas, prípadne sa rozhodne ho stráviť inak, neznamená to, že už nebude alebo nechce byt súčasťou života svojho syna!“

ROŠOŠO u Kollára POKRAČUJE! Bolo ti to Boris treba?
Vojna medzi Kollárovou dcérou a jednou z jeho matiek sa vyostruje! A postupne sa zapájajú aj ďalší. Bolo toto Borisovi treba? Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ester Krištúfková, dcéra, chorého, 57 ročného otca, ktorým je Boris Kollár namiesto oslavnej ódy, otca úprimne poľutovala:

„Neviem, ako sa musí cítiť on, keď už mňa to veľmi zraňuje, čo o ňom musím čítať. Sú to odporné a vymyslené klamstvá. Otec vždy bol a stále je tu pre všetky svoje deti. Má 57 rokov a aj zdravotné problémy, ale napriek tomu chodí s nami na bicykle, behávať, keď môže tak s nami trávi voľný čas. To, že pani Richterová sa takto vyjadruje sa dá vysvetliť iba tak, že miera jej chamtivosti nemá hranice a je schopná čohokoľvek!“

Má sa Slovensko a báť o predsedu parlamentu? Predsa len stresy, ktoré má v práci, 12 detí s rôznymi matkami, podnikateľská činnosť, ktorú roky musel prevádzkovať, aby nemusel chodiť len v jedných nohaviciach a jednej košeli mu na zdravotnom stave určite nepridali. Napokon, potvrdila to aj samotná Ester, že jej 57 ročný otec na tom nie je zdravotne dobre. 

Pokoj, ale zdá sa nebude.

Richterová totiž podniká rázne kroky

"Pre dobro mojich detí od dnešného dňa riešim všetko iba s právnym zástupcom a verím, že sa nadobro zbavíme ako jeho mena, tak aj vyhrážok," uviedla Richterová na Instagrame a naznačila pri tom aj nejaké vyhrážky.

"To som zvedavá ako si zaplatí toho právneho zástupcu, pretože bez jeho peňazí by nemala ani čo do úst dať. A taktiež som zvedavá, kto jej bude platiť auto, dom, benzín, jedlo... nebola taká frajerka pred 11 rokmi, keď na neho skočila...Toto jej pripomeniem o pol roka, keď ho bude prosiť na kolenách, aby ju zobral späť," dala to Alexandra Richterovej riadne "vyžrať".

Ako táto sága rodu Kollárovcov bude pokračovať je zatiaľ iba vo hviezdach,alebo v predstavách predsedu parlamentu, alebo inde...Budeme sledovať, ktorá ďalšia matka, alebo dcéra sa pridá k spievaniu ódy a či bude odmena. Na sociálnych sieťach sa dá nájsť totiž všetko! 

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Rasputinove hrozivé predpovede (VIDEO)
„Málo ľudí a málo vecí prežije“. Šesť desivých Rasputinových proroctiev o udalostiach z rokov 2022 a 2023. Rasputin je možno najzáhadnejšou postavou v dejinách Ruska, fenoménom, ktorý doteraz nebol jednoznačne vysvetlený. Mnohí veria, že mal... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik