"Naď s Hegerom a Čaputovou by kúpili aj americkú ponorku"
26 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Ak by im Američania povedali, že ju potrebujeme, tak by ju hádam aj kúpili" - píše Robert Fico na sociálnej sieti po nedeľnej relácii Na telo v Tv Markíza.

"Odmietame obchodovanie s porušovaním Ústavy SR, pretože dolár nesmie byť nikdy viac, ako nosný pilier právneho štátu!" Znie jednoduché, no principiálne presvedčenie ROberta Fica a jeho Smeru - SD

Toto nemali právo spraviť

"Ani 100 amerických helikoptér nič nezmení na tom, že naše stíhačky boli na Ukrajinu darované hrubým porušením Ústavy SR. Pre nás táto téma ani náhodou neskončila a budeme trvať na jej kvalifikovanom prešetrení, keďže na Slovensku nie je jeden jediný súdny právnik, ktorý by tvrdil, že to odvolaná Hegerova vláda mohla spraviť." 

Hegerovci s matovičom urobia čokoľvek, aby sa udržali pri moci

"Boj za záchranu Slovenska ani zďaleka nekončí, lebo do volieb je ešte príliš ďaleko. Uvedomujeme si, že Hegerovci s Matovičovcami urobia čokoľvek, aby sa udržali pri moci a médiá s ambasádami radšej podporia politikov, ktorí budú skákať, ako oni pískajú.

Ak chceme zmenu, ktorú Slovensko potrebuje, musíme ešte zabrať, aby volebný výsledok zaručoval vznik vlády, v ktorej bude SMER - SSD garantom stability a suverenity." vyhlásil Robert Fico.

"ČAKÁ NÁS EŠTE VEĽA PRÁCE, ALE AKO SA HOVORÍ, NIČ HODNOTNÉ A SILNÉ SA NERODÍ ĽAHKO!" - týmito slovami končí svoj status.

A pridáva video:

Napísať, že voliči sú totálne nasr...ní, je dnes už naozaj málo
Ľudovo sa povie nasraní, uznám, že spisovnejšie a aj civilizovanejšie vyznieva, ak sa napíše frustrovaní. Ide o stav, v ktorom ak je nejaká dôležitá potreba síce vzbudená, no jej uspokojeniu sa kladie do cesty ťažko prekonateľná alebo... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik