SMER - SSD: Z EÚ sa pod vplyvom USA stáva VOJNOVÁ ORGANIZÁCIA! (VIDEO)
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

NEBUDEME SI ZATVÁRAŤ OČI PRED TÝM, ŽE Z EURÓPSKEJ ÚNIE SA POD VPLYVOM USA STÁVA VOJNOVÁ ORGANIZÁCIA. Uviedla to na sociálnej sieti strana Smer - SSD. Najsilnejšia opozičná strana pridala aj video z rozhovoru svojho lídra Roberta Fica v relácii TV Pravda.sk Ide o pravdu.

"SMER - SSD je príliš dlho na politickej scéne, aby sa stal vo svojich vyjadreniach otrokom médií a mainstreamu. Ak vidíme jasnú nesvojprávnosť Európskej únie v zahraničnej politike, tak to povieme nahlas, pretože nám záleži na kvalite spoločenstva, ktorého sme a chceme byť súčasťou," znie vyhlásenie strany.

Filozofia, ktorú ponúka strana pre Slovensko, je podľa jej predstaviteľov suverenita a rešpekt, ako do vnútra, tak aj voči partnerom za hranicami. "To znamená, že keď vidíme, ako sa z mierového projektu EÚ stáva vojnový nástroj USA na Ukrajine, tak to musíme povedať, aj keď nás za to skritizujú, lebo sa to vraj nepatrí."

"Ak si budeme naďalej klamať o kvalite rozhodnutí, ktoré dnes prichádzajú z Bruselu, potom nech sa zodpovední nečudujú, čo si o nich Slováci reálne myslia. Nám na EÚ ako mierovom projekte záleží, ale jeho dnešné vedenie zlyháva a my sa tomu mlčky určite prizerať nebudeme, pretože by sme šli sami proti sebe," uzavreli smeráci.

Krúpa sa obul do Slovákov! Takú ŽUMPU z úst politika ste ešte naozaj nečítali
Všetkých našich "hrdinov" spája láska k masovému vrahovi, únoscovi a a sadistovi. Láska k Putinovi! Ufff..... Takto si uľavil na sociálnej sieti na účet Slovákov, ktorí nezdieľajú názor bratislavskej kaviarne a nášho neoliberálneho mainstreamu,... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Robert Fico zároveň pripomenul: "VENUJME, PROSÍM, ASPOŇ CHVÍĽU V NAŠEJ MYSLI NA NEVINNÉ OBETE BOMBARDOVANIA NATO V SRBSKU V MARCI 1999."

"Naše médiá odignorovali 24. výročie „mierumilovného“ bombardovania bývalej Juhoslávie lietadlami NATO. Nečudujem sa, keď vidím ako informujú o Ukrajine. 24. 3. 1999 vláda M. Dzurindu povolila prelet bombardérov NATO nad našim územím, hoci vedela, že nejdú na Belehrad hádzať cukríky. Zomreli tisíce nevinných civilistov. V našej politike sú blázni, ktorí ešte aj dnes hovoria, že Srbi si zabíjanie nevinných zaslúžili," upozorńuje líder najsilnejšej opozičnej strany.

"Vláda M. Dzurindu si kúpila krvavú vstupenku do NATO a aj pri Iraku počúvala všetky nezmyselné rozkazy z USA, čo dnes vidíme aj pri vojne na Ukrajine. Čaputová a ďalší vojnoví štváči by nemali problém poslať na Ukrajinu našich vojakov. Hoci neskoro, ale chvalabohu 30. 9. budú voľby a ja verím, že príde vláda schopná suverénne odmietnuť zaťahovanie SR do vojny," uzavrel Fico.

Matovič: Ak sa mi niečo stane, vinní sú novinári!
Pred niekoľkými rokmi Igor Matovič (OĽaNO), ešte ako opozičný poslanec, vyčítal ochranku bývalému premiérovi Robertovi Ficovi. Dnes ju využíva on sám a bezbrehý papalášizmus, ktorý vyčítal predošlej vládnej garnitúre, odmieta. Vo štvrtok, 23.... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik