Krúpa sa obul do Slovákov! Takú ŽUMPU z úst politika ste ešte naozaj nečítali
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Všetkých našich "hrdinov" spája láska k masovému vrahovi, únoscovi a a sadistovi. Láska k Putinovi! Ufff..... Takto si uľavil na sociálnej sieti na účet Slovákov, ktorí nezdieľajú názor bratislavskej kaviarne a nášho neoliberálneho mainstreamu, poslanec Juraj Krúpa (SaS). Ale toto je len začiatok!

"Je masovým vrahom detí, únoscom desaťtisícok ďalších a napriek tomu ho u nás mnohí milujú. Reč je o Vladimírovi Putinovi. O jeho obdivovateľoch a ctiteľkách na Slovensku. Milovať vojnového zločinca, alebo sadistického vraha nie je v dejinách sveta nič mimoriadne a výnimočné. Stačí si spomenúť na Hitlera, Mussoliniho, či Stalina," skonštatoval Krúpa.

"Ale mysleli sme si, že sme v spoločenskom a politickom vývoji prešli taký kus cesty, že sa nám niečo podobné už nemôže prihodiť. Ale môže! A prihodilo sa! Otvoríte si internet a zaplaví vás hnojovka z najhumusáckejších konšpiračných webov, kde je každé druhé slovo Putin a každé prvé slovné spojenie "prezident všetkých Slovanov, Staroslovákov, či dokonca Sloviänov". Čo na tom, že tento "Slovan Slovanov" vraždí najviac zo všetkých národov práve ukrajinských Slovanov, čo na tom, že tento "ochranca" kresťanstva ich vraždí za pomoci čečenských moslimských džihádistov, čo na tom, že mu pri tom vraždení najnovšie pomáhajú naverbovanci z Angoly?," rozohnil sa poslanec. Dal tak jasne najavo, že každý, kto nesúhlasí z jeho názorom, musí automaticky "milovať" ruského lídra.

No v závere svojho statusu riadne pritvrdil a pustil sa do opisu konkrétnych Slovákov. Pravdepodobne jeho susedov. "Čo na tom? No nič! Fero z Kysúc sa ráno vyprdí do matraca vedľa psej búdy, kde prespal celú noc, lebo večer cestou z krčmy už ďalej nevládal ísť, Imro od Humenného s ruskou zástavou v okne svojho domu sa vyšablí z večernej lavórovice, Paľo od Telgártu sa vyčúra pri plote a pritom zbožne hľadí na kotlebovskú fašistickú handru, nazývaná zástava. Ilona od Trebišova si zapne na internete nejaký konšpiračný šerbeľ a hneď vie, že jej dcéra nie je prostitútka, ale učiteľka sexuológie(aj keď Ilona netuší, čo to je sexuológia). A Magda od Popradu sa pohoršuje po návrate z omše, že kňaz si dovolil na kázni povedať, že vojna na Ukrajine je krutá a ešte krutejší je ten, kto ju rozpútal! V tomto prípade Putin. A Magda sa zaprisahá, že ona už na žiadnu omšu nepôjde, lebo ona je skutočná kresťanka a kňaz je nejaký vyslanec liberálneho diabla. A my musíme dať Magde za pravdu v tom, že je naozaj prototyp "skutočnej slovenskej kresťanky".." Tak presne takto pozná Krúpa Slovákov a takto ich charakterizuje!

VIDEO TOTO NIE JE RUSKO, ALE PARÍŽ! Brutálne údery ťažkoodencov, zatknutí rakúski školáci, amputované semenníky...
Vo Francúzsku pokračujú masívne protesty proti nepopulárnej dôchodkovej reforme. Bezpečnostné zložky čelia silnejúcej kritike ľudskoprávnych organizácií za brutálne zákroky proti vlastným občanom. Po internete kolujú videá zachytávajúce... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik