Robert Fico: "Kriminalizácia opozície bola vopred pripravovaná Matovičom"
24 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Najnovšie svedecké výpovede definitívne potvrdzujú, že kriminalizácia opozície bola vopred pripravovaná Matovičom, podporovaná novinármi ako Tódová či Vagovič a k tomu za výdatnej pomoci mafie!" Tvrdí v profile na sociálnej sieti predseda strany SMER - SD Robert Fico.

"Ak by sme žili v normálnych časoch, zverejnené výpovede by boli na absolútnu politickú diskvalifikáciu Matoviča, zastavenie všetkých dnes prebiehajúcich politických procesov a spomenutí "novinári" by nemohli písať ani inzeráty do miestnych novín." Hovorí politik.

Žiaľ, ale...

"Ale my dnes žijeme na Slovensku kde neplatí nič a bijeme sa o podstatu fungovania právneho štátu a dodržiavanie základných pravidiel v spoločnosti." Pripomína Robert Fico.

"Ľudová múdrosť hovorí, že „čas pravdu ukáže“ a dnes ten čas už prichádza. Čestní policajti začínajú pod prísahou odhaľovať obludnosť špiny, ktorá je za vznikom tej "slušnej" vládnej koalície na čele s OĽaNO.

Triumvirát Matovič, novinári a mafia je kombinácia, ktorá hovorí za všetko! Čakali by sme čokoľvek, ale na túto pravdu treba silný žalúdok." konštatuje Robert Fico.

Podrobnejšie vo videu:

PRIESKUM! Za ľudí si stabilne drží pozíciu mimo parlamentu! VEDIE SMER - SD
Voľby by vo februári a začiatkom marca vyhral Smer-SD s podporou 19,5 percenta. Nasledovala by strana Hlas-SD s podporou 14,5 percenta a Progresívne Slovensko (PS) s 11,4 percenta. Vyplýva to z volebného modelu agentúry Median SK. Do parlamentu... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik