Významný odborník vstupuje do Republiky
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Je mi cťou privítať v REPUBLIKE bývalého viceguvernéra NBS a špičkového ekonóma Ing. Viliama Ostrožlíka, MBA. V oblasti financií a ekonómie sotva nájdete odborníka so silnejším vlasteneckým cítením a lepšími životnými skúsenosťami." Píše v statuse na sociálnej sieti predseda Republiky Milan Uhrík.

To je argument

"Ing. Ostrožlík je predsedom nášho odborného tímu pre financie a rozpočet a garanciou toho, že prostredníctvom nášho ekonomického a hospodárskeho programu dokážeme zlepšiť životnú úroveň pre všetkých ľudí na Slovensku" - pokračuje Uhrík.

Podľa neho - "Hnutie REPUBLIKA je už teraz najväčšou a najprofesionálnejšou vlasteneckou stranou na Slovensku. Masmédiá sa síce tvária, že neexistujeme, ale o to viac sa budú potom tváriť prekvapene. Budujeme silu, ktorá uspeje a nesklame! Držte s nami!"

Viac o Ing. Ostrožlíkovi a našom tíme nájdete na webstránke: 

www.hnutie-republika.sk/predstavitelia/viliam-ostrozlik

So Spišiakom asi šliapli do...
Toto mainstreamu naozaj nevyšlo. Vmanipuloval Michala Šimečku z Progresívneho Slovenska do aktivít, ktoré môžu byť pre progresívnych liberálov veľmi neproduktívne. Myslí si to v statuse na sociálnej sieti politológ Jožo Lenč. "Progresívne... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme