So Spišiakom asi šliapli do...
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík
Toto mainstreamu naozaj nevyšlo. Vmanipuloval Michala Šimečku z Progresívneho Slovenska do aktivít, ktoré môžu byť pre progresívnych liberálov veľmi neproduktívne. Myslí si to v statuse na sociálnej sieti politológ Jožo Lenč.

"Progresívne Slovensko sa zjavne snaží vymaniť z toho, že je vnímané ako monotematická strana bez odborníkov na témy, ktoré trápia spoločnosť, resp. ktoré boli nosnými témami minulých volieb a čiastočne aj volieb v roku 2023. Angažovanie "Cataniho" z Dunajskej Stredy bez komunikačných zručností, ktorý bol v minulosti spájaný s konzervatívnymi politikmi Danielom Lipsicom a Vladimírom Palkom je veľkým krokom vedľa." Píše politológ.

Monika to pototo

"V kontexte liberálneho, progresívneho a ľavicového voliča bude táto nominácia pôsobiť kontraproduktívne a konkurenti Progresívneho Slovenska sa už dnes tešia z toho, aký kus dobrej roboty pre nich angažovaním Spišiaka, urobili. Navzdory tomu, že ich Monika Tódová, nostalgicky žijúca vo svete Daniela Lipšica pred rokom 2020, tvrdí, že táto nominácia robí z PS "dospelú stranu"." Dodáva v statuse na sociálnej sieti politológ Lenč.

Chcete vedieť, čo sa deje – čítajte zahraničné médiá
„Biedu mediálneho priestoru najlepšie vystihujú posledné dni: krach bánk v USA, "záchrana" Credit Suisse a následné turbulencie na trhoch sú len terciárnou, okrajovou témou.“ Povzdychol si v statuse na sociálnej sieti socialista Artur... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme