Klus začal s otužovaním, Europarlament ho riadne schladil
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Výbor Európskeho parlamentu pre kontrolu rozpočtu neodporúča Klusa za člena EDA, informuje agentúra TA SR. Slovenská politická korupcia tak očividne neprerazil štátne hranice slovenskej republiky.

Výbor Európskeho parlamentu pre kontrolu rozpočtu v stredu odporučil plénu neschváliť slovenského kandidáta Martina Klusa za člena Európskeho dvora audítorov. Po vypočutí Klusa hlasovalo proti nemu 20 členov výboru, pričom nikto nehlasoval za a traja členovia sa hlasovania zdržali. TASR o tom informovalo Tlačové stredisko EP. Ide teda o debakel, ale najmä tých, ktorí ho na Slovensku plánovali oceniť europarlamentnou trafikou.

O takejto politickej korupcii ako o dôvode hanby pre Slovensko hovorí aj HLAS

"Bývalý poslanec SaS Martin Klus dostal ako odmenu za podporu Hegerovej vlády politickú trafiku - nomináciu za člena Európskeho dvoru audítorov. Už vtedy sme vládu varovali, že pán Klus na to nemá kvalifikáciu a dnes sa to potvrdilo: pri vypočutí na europarlamentnom výbore zaňho nehlasoval NIKTO - proti bolo 20 európskych poslancov."  Vyjadril sa v tlačovej správe predseda Hlasu Peter Pellegrini.

Niekde urobili súdruhovia z koalície chybu

"Vyzývam vládu, aby nomináciu pána Klusa okamžite stiahla, kým o nej definitívne bude hlasovať plénum europarlamentu. Ľudia na Slovensku si naozaj nezaslúžia hanbu pred celým svetom kvôli politickej korupcii tejto neschopnej vlády." Žiada Peter Pellegrini.

A tu je k tomu video:

So Spišiakom asi šliapli do...
Toto mainstreamu naozaj nevyšlo. Vmanipuloval Michala Šimečku z Progresívneho Slovenska do aktivít, ktoré môžu byť pre progresívnych liberálov veľmi neproduktívne. Myslí si to v statuse na sociálnej sieti politológ Jožo Lenč. "Progresívne... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme