Nicholsonovej Jablko vytasilo volebný tromf - Hollywood
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Hollywood prišiel do europarlamentu“, informuje totiž šéfka Jablka čitateľov jej profilu na sociálnej sieti.

„Nie celý, len v podobe herca a podnikateľa v technologickom biznise Ashtona Kutchera.“ Hneď pripomína europoslankyňa.

Náročná práca

„Ráno som sa chcela dcére pochváliť, že stretnem hviezdu seriálu Tie roky sedemdesiate. Nevedela, o koho ide. Moja Lilly má 14 a chcem, aby bol pre jej generáciu internet bezpečnejším miestom, akým je dnes. Pracujem na nariadení, ktoré má pomôcť chrániť deti a odhaľovať páchateľov. Online svet totiž skrýva desiatky miliónov dôkazov o sexuálnom zneužívaní detí.“ Informuje o svojej práci eroposlankyňa Nicholsonová.

Tieňová spravodajkyňa

„Pri príprave nariadenia europarlamentu sa naráža na ochranu súkromia. Ako skenovať obsah tak, aby boli zachované práva používateľov na súkromie? Je to téma, v ktorej sa angažuje aj herec Ashton Kutcher.

Chce, aby technologické firmy mali možnosť lepšie monitorovať sexuálne zneužívanie detí online, je za silnejšiu detekciu predátorov. Dnes vystúpil na fóre v Bruseli. V texte nariadenia, na ktorom robím ako tieňová spravodajkyňa, pôjde ako vždy aj o slovíčka, aby sa našiel balans medzi ochranou súkromia a ochranou detí.

Budem robiť všetko preto, aby sa viac ako technické vety sledoval cieľ.“ Sľubuje na záver statusu Lucia Ďuriš Nicholsonová.

ŠUTAJ EŠTOK: Rozhodnutie o poslaní MiG-ov na Ukrajinu je totálnym VÝSMECHOM slovenskej ústave!
Vyšetrovanie v politicky citlivých kauzách má splniť objednávku strán OĽaNO 1 a OĽaNO 2 – zavrieť čo najviac ľudí spojených s bývalou vládou, myslí si Matúš Šutaj Eštok, poslanec Národnej rady SR a generálny manažér strany Hlas-SD. O dočasne... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme