Veľmi vážny volebný sľub Roberta Fica
20 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Aj tentokrát dáva redakcia HD hneď do perexu záverečnú vetu zo statusu Roberta Fica na sociálnej sieti: "Ak sa niekomu na západe zatemní mozog a rozhodne o poslaní vojakov NATO, vrátane slovenských, na Ukrajinu, aby bojovali proti Rusku, morálnou povinnosťou novej vlády bude stiahnuť slovenských vojakov domov."

Robert Fico v súvislosti s výročím americkej agresie v Iraku v statuse píše: "Som hrdý na to, že som ako predseda vlády rozhodol o stiahnutí našich vojakov z Iraku. Išlo o čisté americké ropné dobrodružstvo, pri ktorom zahynulo státisíce irackých civilistov a na ktoré Bushova administratíva využila všetky klamstvá. "

Faloš a zbytočnosť

"Šimečkove ospravedlnenie za podporu vojny v Iraku prišlo tak neskoro a je tak falošné, až je zbytočné!" Píše Robert Fico. následne tento výrok vysvetľuje v statuse: "Bývalý šéfredaktor denníka SME M. Šimečka potreboval 20 rokov na to, aby priznal, že robil špinavú robotu, keď v roku 2003 otvorene podporoval inváziu USA do Iraku. Ani jeho dnešné priznanie však nie je úprimné. Vytvára si len alibi, aby mohol bez zábran búšiť do Ruska."

V každom prípade vyjadrenie predsedu SMERu-SD Roberta Fica, ktoré sme umiestnili v perexe textu, si treba uložiť do pamäte až do predčasných volieb. Je totiž pre nás na Slovensku mimoriadne existenčne dôležité.

Bola to nepriama odpoveď Rašiho na Ficovu výzvu?
"Do volieb ide Hlas samostatne a o tom, ako bude vyzerať budúca koalícia, rozhodnú voliči 30. septembra." Vyhlásil Richard Raši za Hlas - SD v relácii Na telo televízie Markíza. Zopakoval to aj v profile na sociálnej sieti. "Dnes v Markíze som... Čítať ďalej
20 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme