Bola to nepriama odpoveď Rašiho na Ficovu výzvu?
20 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Do volieb ide Hlas samostatne a o tom, ako bude vyzerať budúca koalícia, rozhodnú voliči 30. septembra." Vyhlásil Richard Raši za Hlas - SD v relácii Na telo televízie Markíza. Zopakoval to aj v profile na sociálnej sieti.

"Dnes v Markíze som jasne odkázal všetkým, ktorí tvrdia, že už sme dohodnutí s PS a SaS na povolebnej koalícii. Nie je to pravda!" Prízvukoval Richard Raši.

Výzva Roberta Fica

Predseda strany SMER - SSD Robert Fico vyzýva stranu Hlas – SD Petra Pellegriniho na vytvorenie mierovej vlády po parlamentných voľbách.

Fico tak žiada Pellegriniho, aby dali spoločne ľuďom garanciu na Slovensku, že sa vytvorí vláda, ktorá nedovolí, aby sa pokračovalo v tom, čo začala súčasná vláda.

Odpoveď Rašiho je zrozumiteľná

Ak totiž vylúčil spoluprácu s PS a SaS ako "nepravdu" a ak HLAS-SD nechce ísť po voľbách do opozície, zostáva logicky iba jediná možnosť - koaličná spolupráca so SMERom-SD.

Robert Fico - SSD vyzýva Petra Pellegriniho
Predseda strany SMER - SSD, Robert Fico adresoval výzvu strane Hlas – SD Petra Pellegriniho. Predseda strany SMER - SSD Robert Fico vyzýva stranu Hlas – SD Petra Pellegriniho na vytvorenie mierovej vlády po parlamentných voľbách. Robert Fico je... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme