Z diskusie o tom, že Bidenovci majú vo vreckách čínske peniaze
19 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Moderátorka CNN Erin Burnettová priznala, že odhalenia, ktoré ukazujú, že členovia Bidenovej rodiny dostali viac ako milión dolárov z účtov spojených s čínskymi obchodnými partnermi Huntera Bidena, určite „nevyzerajú dobre“ pre syna amerického prezidenta Huntera Bidena a jeho rodinu. Podľa CNN a j Fox.news ide o podozrenie z korupcie.

Počas relácie CNN „Erin Burnett OutFront“ moderátorka zverejnila finančné záznamy, získané Výborom pre dohľad Snemovne reprezentantov, ktoré ukazujú, že peniaze z účtu syna Joea Bidena boli poukázané niekoľkým členom Bidenovej rodiny, vrátane Jamesa Bidena a vdovy po Beau Bidenovi.

Toto naozaj nevyzerá dobre pre hlavu štátu USA

Burnettová sa na odhalenia spýtala svojho hosťa, spoluredaktora „Just Security“, Ryana Goodmana, a konštatovala, že už aj každý laik, ktorý vidí tieto prevody, si bude myslieť, že „nevyzerajú dobre“. Jej hosť však trval na tom, že s najväčšou pravdepodobnosťou z týchto záznamov nevychádza nič „nelegálne“ závadné, hoci môžu byť „možno neetické“.

Vládne hulvátstvo s Migmi poprelo podpis SR na medzinárodných zmluvách
Veľvyslanectvo Ruskej federácie v Bratislave uverejnilo na svojom webe komentár k "posunutiu" Migov na Ukrajinu. Prinášame ho v plnom znení bez redakčného zásdahu. Komentár veľvyslanectva "V súvislosti s rozhodnutím vlády Slovenskej republiky o... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Korupcia v Bidenovej famílii?

Podľa fox news Burnettovej spravodajstvo nasledovalo po nedávnom odhalení CNN o pokrytí údajného korupčného správania Huntera Bidena. Ako poznamenala Fox News Digital, „CNN v januári konečne vydala vlastnú správu o pochybnej etike okolo prezidenta“.

Správa prišla dva roky po tom, čo The New York Post prvýkrát zverejnil správu o údajnej korupcii Huntera Bidena.

Finančné záznamy, o ktorých Burnettová diskutovala, boli prvýkrát odhalené predsedom výboru pre dohľad Snemovne reprezentantov Jamesom Comerom, R-Ky., a to po získaní finančných záznamov od Bank of America prostredníctvom súdneho príkazu. 

Fox News Digital vinformovala , že záznamy ukázali, že „aspoň traja členovia rodiny“ dostávali lukratívne platby z bankového účtu patriacemu“ Robinsonovi Walkerovi, obchodnému partnerovi Huntera Bidena.

Bol zatykač na Putina manévrom, ako zabrániť diplomatickému riešeniu vojny?
Britský web news.sky.com prišiel som zaujímavou verziou, týkajúcou sa vydania zatykača na Vladimíra Putina Medzinárodným trestný súdom v Haagu (ICC). Čo skutočne znamená zatykač na Putina – a ako by mohol ovplyvniť vojnu? Nuž, mohol by a to dosť –... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik