Medvedev vyzýva Američanov na revolúciu
18 | 03 | 2023 I Milan Laca

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska Medvedev vyzval občanov USA, aby sa zapojili do boja a vzali si krajinu späť.

Americkí občania musia získať späť svoju krajinu a zničiť tyraniu Washingtonu, napísal podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev na kanáli Telegram.
Ide o Trumpa
Medvedev sa tak vyjadril k varovaniu bývalého prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa. Ten povedal, že v utorok 21. marca ho zatknú, vyzval tých, ktorým to nie je ľahostajné, aby protestovali.
Citát: 
"Hlupáci  v Európe chceli zatknúť niekoho iného a 21. marca zatknú svojho v Amerike. Vezmite si späť svoju krajinu, Američania! Do boja! Zničte tyraniu Washingtonu! Pošlite skorumpovanú kliku šialených zabijakov "svíň" - otca a syna Bidenovcov na páchnuce smetisko dejín!! PS Zverejnené na žiadosť kandidáta na prezidenta USA plukovníka Daniila Fedoroviča Trumpa,“ napísal Medvedev vo vyhlásení.
 
Trumpa chcú zavrieť!
Trump povedal, že ho na budúci týždeň zatknutú. Vyzval ľudí, aby protestovali. Donald Trump vyhlásil, že ho na budúci utorok zatknú, v súvislosti s utajovaným vyplácaním peňazí za mlčanie ženám, ktoré tvrdili, že mali sexuálny kontakt s bývalým... Čítať ďalej
18 | 03 | 2023 | Milan Laca
Zatknú ho?
Trump by mohol budúci týždeň čeliť obvineniu z údajného podplatenia pornoherečky Stormy Danielsovej, aby mlčala o ich romániku spred niekoľkých rokov, informovala NBC. Podľa medializovaných informácií už bezpečnostné sily začali s prípravami na možné nepokoje v centre New Yorku, kde prebieha súdny proces. Samotný bývalý šéf Bieleho domu spojenie s herečkou, aj akékoľvek protiprávne konanie z jeho strany popiera. Pred porotou odmietol vypovedať.
 
Padne Macronova vláda?
Padá Jupiter? Opozičné strany vo francúzskom Národnom zhromaždení, vrátane populistického Národného zhromaždenia (RN) Marine Le Penovej a centristickej skupiny Liot, podali v piatok návrh na vyslovenie nedôvery vláde prezidenta Emmanuela Macrona.... Čítať ďalej
18 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme