Poslanec Krúpa o "fekálnom voze značky Igor"
12 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Status plný prekvapení, ale aj starých a neslávne známych faktov. Napísal ho bývalý poslanec OĽaNO a teraz súčasný poslanec za SaS Juraj Krúpa. Začína tým, že "prekvapuje ma, ako dlho trvalo novorodeneckým klonom Demokratov, aby nabrali odvahu a ukázali "politické gule"!"

Juraj Krúpa sa vracia do nie až tak dávnej minulosti: "Keď som ako jeden z prvých opúšťal klub OĽANO, uviedol som aj dôvody, prečo tak činím. Teraz ich tu nebudem všetky opakovať, pretože ich zhmotnenie sa dá stlačiť do jediného slova: Matovič

Momentka "charakterov" od Demokratov

Asi ste to už zažili, niektorí z vás. Tkých tých pekných, dobrých, šéfovi blízkych. Skúsenosť opisuje aj poslanec Krúpa: "Prežíval som po odchode chvíle, keď ma nielenže vlastne nikto z nich na chodbe nepozdravil, nikto mi dokonca ani neodzdravil a mnohí prechádzali na druhú stranu nielen chodníka, ale aj budovy, aby ma nemuseli nedajbože stretnúť. Lovím v pamäti a napadajú mi mená mená Heger, Naď, Budaj. A takmer celý poslanecký klub." Stačí? Málo? Môžeme pridať.

Aký to obrat!

Takže opäť poslanec Juraj Krúpa: "Dnes títo vtedajší, vlastnou hruďou brániaci ochrancovia Matoviča a jeho spôsobov vládnutia, zrazu zistili, že robiť, tobôž zodpovedne a racionálne vládnuť v prospech občanov Slovenska s Matovičom na čele, alebo s Matovičom za chrbtom, proste nie je možné. Zistili ste to vážení páni kruto neskoro."

Tak toto je "hlod" volebného obdobia

Teraz to prichádza, čítajte myšlienku Juraja Krúpu naozaj pozorne a pomaly:
"A hlavne buďte  pripravení, že na vaše hlavy sa vyvalí toľko kubíkov politickej hnojovky z fekálneho vozu Igor, že si to neviete ani len predstaviť!" Ani len predstaviť! Takto sa hrajú na novodobých politických konštruktérov tí, ktorí sa ešte nedávno hrali na  politických slepcov a radšej otáčali hlavou doľava, doprava, či dokonca si nasadzovali zváračské okuliare, len aby sa nemuseli pozrieť pravde do očí!"

Inú charakteristiku spolku okolo Hegera asi nikto iný, ako poslanec Juraj Krúpa, už lepšie nevymyslí.

Robert Fico pustil 30-sekundovú nahrávku, ktorá podľa neho preukazuje manipuláciu s trestnými konaniami. Priznanie Eduarda Hegera!
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar by mohol byť na zvoliteľnom mieste na kandidátke Smeru-SD. Líder strany Robert Fico mu ponúka miesto. Predseda Smeru pustil v relácii 30-sekundovú nahrávku, ktorá podľa neho preukazuje manipuláciu s trestnými... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik