TOTO je tá SLOBODA! Kresťanského kazateľa zatkla protiteroristická polícia. NEUVERÍTE za čo!
08 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Kresťanský pouličný kazateľ bol údajne zatknutý britskou protiteroristickou políciou po tom, čo povedal, že takzvaná „transžena“ je v skutočnosti „muž v ženskom oblečení“, informuje Breitbart.

David McConnell, kresťanský kazateľ, bol už minulý rok na britskom súde odsúdený na verejnoprospešné práce za „obťažovanie“, pretože povedal, že transrodová osoba bol skutočne „džentlmen“ a „muž v ženskom odeve“.

Koniec náboženskej slobode

Kresťan kázal aj v čase incidentu, pričom jeho kázne údajne viedli k tomu, že ho týrali, napádali a dokonca mu okoloidúci ukradli časť jeho vecí predtým, ako ho zatkli britské orgány činné v trestnom konaní kvôli obhajobe jeho náboženského presvedčenia.

Utorkovou správou denníka  Daily Mail sa však veci neskončili. Tento kresťan bol tiež nahlásený do britského programu Prevencia proti terorizmu kvôli jeho názorom. Tie boli považované za dostatočne radikálne na to, aby voči nemu zasahovala protiteroristická jednotka.

Podľa McConnellovho probačného úradníka sa na muža „pozeralo tak, že vytrvalo a nezákonne zastáva extrémny názor“ svojím kázaním, čo podnietilo vládneho úradníka k „rutinnému“ kontaktu s protiteroristickou políciou.

Ukrajina dostala "INTELIGENTNÉ" BOMBY (VIDEO)
Warzone: Ukrajinská armáda už používa americké navádzané bomby JDAM. Generál amerického letectva James Hecker povedal, že armáda už na Ukrajine rozmiestňuje okrídlené „ inteligentné bomby “ JDAM . Stačia na to, aby zasadili pár rán,“ zdôraznil... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Milan Laca

Odhalenie pobúrilo mnohých kresťanov v krajine, z ktorých mnohí už vyjadrili šok nad McConnellovým odsúdením za kázanie jeho kresťanskej viery.

Tento prípad predstavuje znepokojujúci trend v našej spoločnosti, v rámci ktorej sú členovia verejnosti a profesionáli stíhaní a hlásení ako potenciálni teroristi za to, že odmietli oslavovať a schvaľovať ideológiu LGBTQ,“ uviedla Andrea Williams, výkonná riaditeľka Christian Legal Center.

Biblia jasne učí, že sa rodíme ako muž a žena; toto presvedčenie a slobodu prejaviť ho na verejnosti bez strachu, že bude zatknutý alebo nahlásený ako terorista, je potrebné chrániť,“ pokračovala.

Daily Mail ďalej uvádza, že McConnell sa odvoláva aj proti svojmu odsúdeniu z roku 2021.

Radikálny islam nevadí

Hoci je pre mnohých kresťanov znepokojujúca myšlienka, že protiteroristické jednotky Spojeného kráľovstva boli zapojené do zatýkania kresťanského kazateľa, nie je to vzhľadom na stav britského presadzovania práva prekvapivé.

Napríklad nedávna správa upozornila, že program Prevent zameraný na potláčanie terorizmu v krajine, prehliada hrozby vyplývajúce z radikálneho islamu zo strachu, že policajti by mohli byť označení za rasistov.

Krajina teraz pravidelne zasahuje aj proti praktizovaniu kresťanskej viery ako celku, pričom politici píšu Anglickej cirkvi a žiadajú, aby zmenila svoju doktrínu  o manželstvách homosexuálov, zatiaľ čo tí, ktorí sa odvážia potichu sa modliť v blízkosti potratových kliník často čelia zatknutiu za myšlienkový zločin.

Britský súdny systém bol minulý mesiac nútený očistiť dvoch pro-life kresťanov z previnení po tom, čo ich polícia zatkla za tichú modlitbu v blízkosti interrupčného zariadenia. Orgány činné v trestnom konaní totiž neboli schopné poskytnúť dostatočné dôkazy, že robili niečo zlé.

Nové kreslo pre Ursulu
La Repubblica: USA považujú kandidatúru šéfky EK na post generálneho tajomníka NATO za prioritu. Washington považuje šéfku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú za prioritnú kandidátku na post generálnej tajomníčky NATO, informovali rímske... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik