Tajné stretnutie? Naď a Káčer boli skontrolovať stredisko o ktorom nemal nikto vedieť
08 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Napadlo Vám prečo dvaja „demokrati“ od Hegera, Jaroslav Naď a Rastislav Káčer boli diskutovať a urážať občanov práve v Michalovciach? Miro Heredoš, občiansky aktivista, kandidát na primátora Bratislavy a zakladateľ VOĽNEJ ZÓNY vo svojom názorovom komentári priblížil viac.

Prinášame ho v plnom znení:

Prečo sa diskusia odohrala práve v tomto najvzdialenejšom kúte Slovenska? A prečo tam tak vehementne občania protestovali, keď tam Naď s Káčerom (obaja ako poskoci GLOBSECU) ukázali svoju tvár?

Bolo to preto, lebo v Michalovciach, ktoré ležia iba 35 km od ukrajinskej hranice, je od polovice decembra 2022 v prevádzke nové údržbové stredisko pre servis a opravu zbraní použitých na Ukrajine!

Predstavte si, toto stredisko existuje na základe memoranda s Nemeckom, ktoré podpísal Jaroslav Naď tesne pred pádom vlády SR.

Húfnice, delá či protilietadlové systémy, ktoré dodali Nemci Ukrajine sa v dôsledku používania v bojoch výrazne opotrebúvajú. Údajne priamo na frontovej línii nie je možné, aby zabezpečili ich dostatočnú údržbu a opravu (a ani inde na Ukrajine) a tak Jaroslav Naď podpísal memorandum a dovolil nemeckej súkromnej firme (!), aby na našom území zriadilo takéto stredisko a zbrane opravovala!

V prevádzke pôsobí do šesť nemeckých technikov, ktorí opravujú techniku západného pôvodu.

Financovanie opráv zabezpečuje nemecká strana, Slovensko poskytuje prostredníctvom OS SR priestor a prístup k elektrine a vode.

Nemecký brigádny generál Christian Freuding počas návštevy Slovenska v polovici decembra 2022 Naďa pochválil s tým, že vznik označil za príklad „dobrej a partnerskej spolupráce medzi Slovenskom a Nemeckom“.

Toto je neskutočné!!!

Jaroslav Naď, ako poskok GLOBSECU, za pochvalu západu urobí čokoľvek, zapredá kohokoľvek a zničí akýkoľvek život - je mu úplne jedno, že slovenský.

Týmto memorandom totiž Naď logicky priamo ohrozil obyvateľov tohto regiónu a mesta Michalovce, pretože sa tak ocitli "v zóne ohrozenia" a akákoľvek raketa - aj náhodná - môže dopadnúť na toto stredisko, kde sa opravujú zbrane používané proti vojakom Ruskej federácii.

Raketa či akýkoľvek útok môže dopadnúť na mesto či jeho okolie v dôsledku existencie tohto strediska, ktoré bude vyhodnotené ako nepriateľské!

Tým Naď vystavil do priameho nebezpečenstva občanov mesta Michalovce a práve preto sa ocitli pod paľbou ostrej kritiky ľudí, keď sa tam ukázali na tej primitívnej diskusii, kde obhajovali vojnu proti Ruskej federácii.

Bolo to presne preto, pretože naši spoluobčania v tomto meste sa cítia právom ohrození.

A práve preto sa diskusia odohrala v tomto meste, pretože v tomto meste boli skontrolovať obaja spoločne toto stredisko, ktoré prevádzkujú Nemci.

To je zmysel a význam toho, prečo sa títo dvaja vojnoví štváči ocitli v Michalovciach v moderovanej diskusii s redaktorkou TV Markíza Kajtárovou.

Zarobené na škandál? Ukrajina má problém
Politico: Ministri obrany EÚ na dnešnom stretnutí v Štokholme budú diskutovať o plánoch spoločného obstarávania zbraní so šéfom zahraničných vecí Josepom Borrellom. Diskusie však majú byť zatienené novými správami o podvodných explóziách v Baltskom... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Tibor Malý