Pomôžme si spolu uspieť vo voľbách
08 | 03 | 2023 I Redakcia HD

Vážení čitatelia, priebežne vám ďakujeme za vašu občasnú finančnú podporu, vďaka ktorej môže Hlavný denník vychádzať. Prežili sme vypnutie, bojujeme s cenzúrou a zámernou blokáciou na sociálnych sieťach, no stále každý deň v on-line priestore sme.

A to napriek neviditeľným príkazom a nešpecifikovaným zákazom zo strany tých, ktorí sa samoľúbo nazývajú demokratmi, no vaše názory nazývajú názormi opíc, vaše snahy o prejavenie vašich občianskych postojov považujú za ziapanie stáda paviánov. Vás za nuly, ktoré majú držať hubu a platiť na nich dane.

Poukazujeme na to, prinášame nielen nejakým utajeným "ústredným výborom" a jeho kádrovákmi povolené či prikázané informácie, nie sme platení šedými eminenciami ideologickej moci, ani nijakými nadáciami či inými zahraničnými zdrojmi.

My sme stále iba s Vami

Nechodíme na školenia na cudzie veľvyslanectvá, nepredávame vstupenky na vyjadrenia predstaviteľov štátu, ktorí vás znevažujú a ponižujú, ako len dokážu a tak, ako to majú nakázané.

Neodvolávame sa neustále na dvoch zabitých mladých ľudí, ale o slobodu a spravodlivosť nám ide rovnako, ako išlo im. Ide nám o právo na informácie a splnenie si povinnosti informovať vás o všetkom, nielen o tom, čo sa komu politicky hodí.

V záujme slobodného Slovenska

Už dávno sa začal boj o budúcnosť Slovenska. Tak, ako sa spájajú stále mocibažní a stokrát politicky prezlečení, aby tu ten ich politický valec fungoval čo najdlhšie, výhradne iba v ich záujme a v záujme zahraničných mocností, spojme sa aj my. V záujme slobodného Slovenska a v záujme hrdých svojbytných Slovákov a príslušníkov národnostných menšín, ktoré s nami na Slovensku žijú, pracujú, vyrábajú hodnoty a odvádzajú dane.

Ďakujeme a prosíme

Áno, opäť vám ďakujeme za finančné dary, ktorými našu prácu podporujete, no pracovať v mediálnom priestore bez reklamy, na pokraji vypínania a zhasínania a pritom stále informovať aj o tom, o čom vám dobre, ak nie až štedro a dlhodobo spoľahlivo financovaný hlavný mediálny prúd nikdy nič nepovie, naopak, drzo a bez štipky hanby to pred vami zatají, je z našej strany charita. Každá charita z času na čas volá o pomoc a my tak robíme tiež. Prosíme vás o pomoc a podporu, hoci tú čitateľskú vnímame a vážime si ju. Aby sme mohli v tomto pre Slovensko zlomovom období plnohodnotne fungovať až do volieb, s vďakou od vás prijmeme akúkoľvek finančnú podporu.

Ďakujeme

Zároveň vám ďakujeme za finančné dary, ktoré ste nám doposiaľ už poslali. Ich očividným výsledkom je, že každý deň tu s vami a pre vás môžeme byť.

Finančné dary sú použité na prevádzkové náklady, medzi ktoré patrí napríklad úhrada za doménu a hosting našej webstránky www.hlavnydennik.sk.

Ďakujeme za vašu podporu, ktorú nám preukazujete zdieľaním našich článkov na sociálnej sieti a ktoré zvyšuje ich dosah. Napriek tomu vás, vzhľadom na zámerné znižovanie šírenia našich textov v priestore sociálnych textov, prosíme navštevovať aj našu webovú stránku www.hlavnydennik.sk.

Stojíme na vašej strane, na našej spoločnej strane, stojíme na strane čitateľov, ako jediná protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete aj to, čo inde zbytočne hľadáte. My, na rozdiel od mainstreamu, nehovoríme o demokracii, my jej v rámci vyjadrení všetkých relevantných politických síl, ako aj zaujímavých názorov demokraticky, v jej duchu, dávame priestor. Ponúkame vám názory a vyjadrenia tých, ktorí tu vraj po voľbách "nesmú" existovať.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

 

ĎAKUJEME!