Medvedev označil krajiny EÚ a NATO za účastníkov teroristických útokov
03 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Medvedev po akciách DRG ( diverzná prieskumná skupina) pri Brjansku označil krajiny EÚ a NATO za účastníkov teroristických útokov.

Udalosti v Brjanskom regióne ukázali, kto je skutočne podporovaný v USA, NATO a EÚ: "teroristická cháska" útočiaca na civilistov - tieto krajiny sú teraz účastníkmi teroristických činov ukrajinského režimu a ich vodcovia sú priamymi spolupáchateľmi teroristov, povedal zástupca šéfa ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev.

"Dnešné udalosti ukázali, kto je skutočne podporovaný v USA, NATO a EÚ. Toto nie je "slobodomilný ľud Ukrajiny". To sú len nacistickí bastardi, teroristi spodina, ktorá útočí na civilistov, mávajúc páchnucou žltou handrou,“ napísal vo svojom telegrame.

"Nech sú teraz ospravedlnení v Londýne , Paríži , Berlíne a Washingtone . Toto sú vaši zverenci, páni Sunak, Macron, Scholz a Biden! A náš postoj k vám je teraz rovnaký ako k nim. Teraz sú vaše krajiny účastníkmi teroristických útokov. Činy ukrajinského režimu a vy ste priamymi spolupáchateľmi teroristov,“ povedal Medvedev.

Guvernér Brjanskej oblasti Alexander Bogomaz vo štvrtok ráno povedal, že DRG preniklo do Klimovského okresu z Ukrajiny . V dôsledku útoku prišli o život dvaja ľudia, zranené bolo desaťročné dieťa. Ruský prezident Vladimir Putin označil útok ukrajinských sabotérov za teroristický čin. FSB potvrdila, že bezpečnostné sily vykonávajú v Brjanskej oblasti opatrenia na zničenie ozbrojených ukrajinských nacionalistov, ktorí vstúpili do regiónu . Teraz je situácia v Brjanskej oblasti, ako uvádza FSB, pod kontrolou: ukrajinskí nacionalisti sú vtlačení na územie Ukrajiny, kde ich zasiahol masívny delostrelecký úder.

AKTUÁLNE! Ukrajinská diverzná skupina prenikla do Ruska a vzala zajatcov
V dedine Lyubechane v Brjanskej oblasti bolo niekoľko ľudí zajatých ako rukojemníkov v obchode Brjanskej oblasti bolo zajatých niekoľko miestnych obyvateľov, uviedol hovorca pohotovostných služieb pre RIA Novosti. "Predbežne bolo niekoľko ľudí... Čítať ďalej
02 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik