Ženu blízko Považskej Bystrici napadlo stádo kráv!
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Dnes krátko popoludní prišla aj na základňu VZZS v Žiline požiadavka o urgentný let do obce Ďurďové (okres Považská Bystrica), kde mladú ženu pri prechádzke so psom napadlo na poli stádo kráv," informovali leteckí záchranári na sociálnej sieti.

Pomoc si dokázala zavolať sama.

"Po neodkladnom vzlete smerovala posádka priamo k miestu udalosti. Pacientka bola pri vedomí, podchladená, pričom sa sťažovala na silné bolesti hlavy a krku. Lekárka jej poskytla primárne zdravotné ošetrenie, podala liečbu od bolesti a následne ju záchranári preložili na palubu. V stabilizovanom stave s podozrením na poranenie hlavy a krku bola vrtuľníkom transportovaná do FN v Žiline," uviedli na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik