Generálny prokurátor Maroš Žilinka TAKTO okomentoval aktuálne dianie
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"NÁZOR SA DÁ VYSLOVIŤ AJ SLUŠNÝM SPÔSOBOM," vyjadril sa generálny prokurátor Maroš Žilinka k aktuálnemu dianiu na Slovensku. 

"Agresivita, arogancia, vyhrážanie sa, vulgárne, nenávistné útoky a hrubé urážky, ktoré nemajú s kritikou a s právom na vyslovenie vlastného názoru nič spoločné," píše na sociálnej sieti Maroš Žilinka.

Tieto prejavy podľa neho atakujú nielen konkrétnych predstaviteľov rôznych profesií, ale aj ich rodinných príslušníkov a častokrát urážajú celé skupiny občanov Slovenska.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka je presvedčený, že ich musíme veľmi jasne ODMIETNUŤ, MORÁLNE ODSÚDIŤ a zo spoločnosti VYTESNIŤ, čo zdôraznil.

"Orgány činné v trestnom konaní voči takým prejavom, ktoré dosiahnu trestnoprávnu relevanciu, NEOSTANÚ PASÍVNE," vysvetlil na sociálnej sieti.

"Vlastný názor, akokoľvek kritický, sa dá a musí sa vyjadriť slušným a primeraným spôsobom," konštatoval v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik