Ing. Rudolf Huliak: Poznáme budúcu vládnu koalíciu (VIDEO)
24 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Starosta Očovej a predseda Národnej koalície Ing. Rudolf Huliak načrtol koalíciu, ktorá by podľa neho mala vyjsť z predčasných volieb. Hovorí o tom podľa neho nedeľná diskusia v Ta3, kde boli pozvaní zástupcovia SaS a mimoparlamentných strán Progresívne Slovensko a Hlas-SD.

Huliak apeluje na poslancov, aby v nadchádzajúcich voľbách iniciovali manuálne sčítavanie hlasov, o čom už dávnejšie hovorí aj SNS. Vysvetľuje tiež, čo znamená prezidentkin podpis pod zákonom o mimovládkach a upozorňuje na pokrytectvo diskutérov v relácii V politike. Tiež vyvracia obvinenie zo šírenia hoaxu pre tých, ktorí hovoria o možnej mobilizácii.

Nechce zmanipulované voľby

Huliak sa obracia na všetkých parlamentných politikov, aby zariadili manuálne sčítanie volebných výsledkov počas najbližších predčasných parlamentných volieb.

„Máte jedinečnú možnosť postaviť sa tomu, aby boli najbližšie voľby zmanipulované. Pokiaľ to neurobíte, ste spoluzodpovední za to, čo tu Eset napočíta,“prihovára sa Huliak politikom. Toto pritom nie je prvá Huliakova výzva, ktorou sa snaží dosiahnuť, aby boli hlasy vo voľbách sčítavané manuálne. 

Rudolf Huliak: Chcete mať čestné voľby? Postarajte sa o TOTO (VIDEO)
Ing. Rudolf Huliak (Národná koalícia a nezávislí kandidáti) vôbec nepovažuje možnú mobilizáciu za konšpiráciu. Svedčia o tom slová ministra obrany v demisii Naďa. Ten niekoľkokrát naznačil ďalšie smerovanie Slovenska a tých, čo sa vyhlásením... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Manipulácia pri sčítavaní hlasov musí skončiť

Musíme sa vrátiť k fyzickému sčítavaniu hlasov z logického dôvodu.„Elektronické sčítavanie hlasov je v súčasnosti najväčším zdrojom podozrení z manipulácií a možných podvodov," upozornila nedávno aj Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS.

Manipulácia pri sčítavaní hlasov MUSÍ SKONČIŤ!
Musíme sa vrátiť k fyzickému sčítavaniu hlasov z logického dôvodu.„Elektronické sčítavanie hlasov je v súčasnosti najväčším zdrojom podozrení z manipulácií a možných podvodov,“ upozorňuje podpredsedníčka SNS. Príspevok podpredsedníčky SNS Dagmar... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Schválený zákon o mimovládkach

Prezidentka podpísala zákon o mimovládkach, ktoré budú mať dlhodobú systematickú finančnú podporu dobrovoľných programov.

„To znamená, že všetci nad 30 rokov, ktorí sa dlhodobo aktívne zapájajú do mimovládnych projektov ako dobrovoľníci, budú môcť požiadať ministerstvo vnútra o finančné krytie. Verejné zdroje budú v úplnej miere rozkrádané z našich financií. Z nich budú v plnom rozsahu platené vládou a požehnané pani prezidentkou,“vysvetľuje Huliak, čo sa skrýva za prezidentkiným podpisom zákona.

Huliak upozorňuje, že už v dnešnej dobe ide na tretí sektor viac, ako 60 miliónov priamymi platbami, mimo rôzne projekty. Starosta Očovej pritom pripomína, že nemá problém s mimovládkami, ktoré sa starajú o chorých, dlhodobo postihnutých.

Koho je to problém

Huliak reaguje na nedeľnú diskusiu na TV Ta3, kde odvolaný minister obrany obhajoval darovanie slovenských Migov na Ukrajinu.

„Obhajoval to tým, že momentálne nie sú v prevádzke. Ale koho je problém, že nie v prevádzke? Koho je to vymyslené svinstvo, že najskôr sa naše Migy uzemnia a potom sa následne posunú na Ukrajinu ako dar? Môžete sa hanbiť. Takto dopadla S-300, takto dopadli húfnice Zuzany, takto dopadla celá bojová technika Slovenska, ktorá odišla na Ukrajinu,“menuje Huliak s tým, že sa pýta, akým právom dnes už dva mesiace odvolaný minister rozhoduje o majetku slovenského občana.

„Je to hanba, vlastizrada a sabotáž na Slovenskom národe,“ hovorí Huliak s tým, že aj uzemnenie Migov bolo účelové – odovzdať vzdušný priestor mocnostiam. „Toto je priamy akt vlastizrady.“

Pred Národnou radou SR sa koná PROTEST! Máme FOTO
Pred Národnou radou SR sa koná protest Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) pod názvom Kto škodí mestám a obciam, škodí ľuďom! Protestom chcú samosprávy upozorniť najmä na neriešené problémy s vysokými cenami energií, a tiež na neadekvátny... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Bez oponentov

Huliakovi sa tiež nepáčilo, že v televízii nebol reálny oponent trom obhajcom ukrajinského konfliktu, diskutérom zo SaS, a mimoparlamentných strán Hlas-SD a PS. Huliakovi sa nepáči, ako trojica poslancov zhodnotila Rusko ako teroristický štát, čo bude mať za následok stratu lukrativity pre východ Slovenska, ak by vyhralo konflikt Rusko.

Ďalší, čo sa pýta, kde na to vezmeme

„Nedokážem pochopiť, ako takíto traja politici, ktorí majú za sebou medzinárodné misie, môžu rozprávať to, čo oni na tej Ta3 rozprávali,“čuduje sa Huliak s tým, že nechápe, či sme sa posunuli do stavu, kedy Slovensko nemá kto reprezentovať. Zaujíma ho tiež, odkiaľ na to celé vezme jedna z najmenších krajín EÚ, ktorá na Ukrajinu posiela takmer najväčšiu pomoc. „Odkiaľ vezmeme na to, aby sme si my dozásobili armádu? Odkiaľ vezmeme na plne funkčnú armádu na obranu vlasti?“

Hoax o mobilizačných zoznamoch

Huliak ako starosta obce vyvracia tvrdenie ministra Naďa o tom, že sa žiadna mobilizácia nechystá. Ten dokonca pripravuje legislatívu, ktorou chce „zakazovať hoaxy“.

„Ak si tu niekto myslí, že tie mobilizačné zoznamy mužov od 18 do 55, ktoré sme z obcí odovzdávali, boli náhoda, že sa tu nejde nič konať, tak v počítači mám dokument, ktorý svedčí o tom, že prezidentka podpísala na návrh vlády, že šiesti vojenskí experti odchádzajú na Ukrajinu,“hovorí Huliak. Tí tam majú podľa neho pripravovať logistiku, materiálno-technické zabezpečenie a mapovať celú situáciu, akým spôsobom sa priamo zapojíme do konfliktu už personálnymi zdrojmi.  

„Vy si myslíte, že tí spoza mora nás neobetujú do toho mlynčeka na mäso?“ Pýta sa Huliak s tým, že on sám nikdy nepovedal „hoax“, ktorý by sa nebol potvrdil.

Znásilnené Slovensko, tvrdí prezidentkina odborná liaheň
Slovensko nezvládlo splniť ani jedno z odporúčaní Európskej komisie (EK) v oblasti právneho štátu. Podľa hodnotenia Via Iuris čelí Slovensko viacerým závažným problémom v oblasti právneho štátu. Najzávažnejšími sú netransparentná aplikácia... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Povolebná koalícia

„Ak títo traja, Hlas, SaS a Progresívne Slovensko sedeli v diskusii, presne tak je Esetom nachystaná koalícia po predčasných voľbách. Ak sa nezobudíme, tak tento štát skončí. Táto koalícia nás donesie do vojny, totálneho hospodárskeho krachu,“ varuje Huliak na záver.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik