Manipulácia pri sčítavaní hlasov MUSÍ SKONČIŤ!
03 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Musíme sa vrátiť k fyzickému sčítavaniu hlasov z logického dôvodu.„Elektronické sčítavanie hlasov je v súčasnosti najväčším zdrojom podozrení z manipulácií a možných podvodov,“ upozorňuje podpredsedníčka SNS.

Príspevok podpredsedníčky SNS Dagmar Kramplovej zverejnený na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Žiadne elektronické sčítavanie hlasov!

SNS bude presadzovať zákonnú povinnosť fyzického sčítavania hlasov, elektronické sčítavanie je zdrojom podozrení!

Slovenská národná strana je národná strana a preto bude vždy presadzovať požiadavky slovenského národa. A najvážnejšia požiadavka po týchto voľbách aktuálne znie:

Žiadne elektronické sčítavanie hlasov! Elektronické sčítavanie hlasov je v súčasnosti najväčším zdrojom podozrení z manipulácií a možných podvodov! 

Martin Jakubec sa rozbehol! Výsledok volieb mu nevychádza a bez neho na primátorskej stoličke Bratislava ako metropola skončila!
Boli voľby zmanipulované a zvíťazili Vallo a Droba v Bratislave podvodom? Podľa speváka šlágrov a neúspešného kandidáta na primátora hlavného mesta Martina Jakubca áno. Svoje tvrdenia opiera aj o hoax kolujúci sociálnymi sieťami o 70-minútovej... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

A tu prichádza časť tá časť, ktorá je najväčším zdrojom podozrení

Ja samozrejme nebudem nikoho bez dôkazov obviňovať z volebných podvodov, ale uvediem príklad toho, ako sčítanie hlasov prebiehalo v Bratislave a nech si o tom urobí názor každý sám. 

V Bratislave po uzatvorení volebných komisií začali hlasy sčítavať okrskové volebné komisie. Tieto po sčítaní hlasov vyhotovili zápisnicu o výsledkoch v okrskoch. A tu prichádza časť tá časť, ktorá je najväčším zdrojom podozrení -

Písomné zápisnice neboli z okrskov fyzicky doručené na sčítanie do mestskej volebnej komisie, ale výsledky z týchto zápisníc boli nahrané do elektronického systému, s ktorým operovali na okresnom úrade. A až z okresného úradu boli následne elektronicky odoslané výsledky z okrskových komisií na mestskú volebnú komisiu, ktorá tieto výsledky sčítala, ale s fyzicky podpísanými zápisnicami z okrskových komisií vôbec do styku neprišla a vôbec ich ani nevidela!

Vždy platilo, že zápisnica z okrskovej volebnej komisie bola najdôležitejším dokladom, ktorý preukazoval, ako sa volilo v tom ktorom okrsku. Bez riadne podpísanej zápisnice ako najdôležitejšieho dokladu nebola žiadna nadriadená komisia oprávnená nič urobiť.

Príde to niekomu normálne, že v súčasnosti nadriadená komisia fyzicky podpísanú zápisnicu z nižšej komisie vôbec nevidí a že nižšia komisia posiela vyššej komisii výsledky len tak cez okresný úrad?

Áno, aj ja súhlasím s tým, že takáto organizácia volieb je maximálne podozrivá a môže zakladať podozrenia z manipulácií a naozaj neviem, či v tejto akože demokracii chce niekto ešte ukazovať prstom na Bielorusko.

Ešte raz zopakujem - ja nebudem nikoho obviňovať z podvodov, ale zazneli viaceré podozrenia a výhrady na adresu tohto elektronického sčítavania! Ak to občania žiadajú, je jednoznačne potrebné na toto reflektovať a preto budem presadzovať, aby bolo zákonom prikázané realizovať každé sčítanie fyzicky a aby vyššie postavené komisie boli povinné realizovať sčítanie hlasov z nižších komisií výlučne na základe fyzicky podpísanej zápisnice, ktorá im bude fyzicky doručená!

ZA SLOVENSKO! 🇸🇰

Dagmar Kramplová

podpredsedníčka SNS

Dagmar Kramplová: NATO je nástrojom udržania moci USA v Európe
"NATO je nástrojom udržania moci USA v Európe a štáty ako Slovensko, Maďarsko a ďalšie sú len políčko na ich šachovnici. Čo teda s tým a ako na to musí súčasná národná politika reagovať?" Pýta sa Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS. "Čo s... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik