Biden buď primitívne klame, alebo je to "iba" demencia
22 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Miláčik liberálneho mainstreamu, predseda Európy, svätá ikona našej prezidentky a najrôznejších vojnychtivých maršálov Ruswormov na Slovensku a nová "matka božia" Poliakov, americký prezident Joe Biden, klame. Lži starého pána si na mušku vzala americká televízna stanica Fox news a venuje sa im aj na svojom webe. Tu aj tu. Napríklad.

Biden sa podľa Fox news napríklad počas návštevy Poľska pochválil, že vyrastal v poľskej komunite. Lenže, Biden sa už skôr chválil tým, že vyrastal v portorickej komunite a navštevoval kostol vyhradený pre černochov. Pripomína citovaný zdroj.

Twitter začal vrieť

Používatelia Twitteru sa v utorok vrhli na prezidenta Joea Bidena po tom, ako sa počas návštevy Poľska pochválil, že vyrastal v poľskej komunite. "V rozhovore pre médiá prezident pripomenul svoje vlastné kontakty s Poľskom a povedal, že jeho detstvo bolo v poľskej komunite." Píše doslova foxnews.com.

"Ako mladý muž som sa narodil v uhoľnom meste Scranton v Pensylvánii v severovýchodnej Pennsylvánii, v írsko-katolíckej štvrti. Potom, keď sa uhlie vyťažilo, presťahovali sme sa do Delaware, do mesta Claymont, Delaware. Čo bolo robotnícke mesto, ale všetci v meste boli buď Poliaci alebo Taliani. Vyrastal som s pocitom sebavedomia, že moje meno nekončilo na -ski alebo na o,“ povedal podľa Fox news Biden.

Ono to bolo tak trošku inak

Niekoľko používateľov sociálnych médií poukázalo na to, že Biden často tvrdil, že vyrastal v rôznych komunitách v závislosti od jeho polohy, najmä v portorickej komunite. Režisér Newsbusters Jorge Bonilla zavtipkoval: "Biden zrádza portorickú štvrť svojej mladosti, túži po poľsky znejúcom priezvisku." Píše Fox news.

Štyri najväčšie Bidenove klamstvá o ekonomike

Americká televízna stanica neúprosne pokračuje a v inej reportáži vymenúva ďalšie Bidenove lži.

Lož 1: Inflačný problém Ameriky sa zlepšuje.

Lož 2: Biden „vytvoril 12,7 milióna nových pracovných miest“.

Lož 3: Biden "znížil deficit o viac ako 1,7 bilióna dolárov."

Lož 4: Biden povedal, že nezvyšuje dane a ani nezvyšoval dane žiadnej americkej rodine, ktorá zarába menej ako 400 000 dolárov ročne.

Bláznivá Bidenova politika

Foxnews.com tému uzatvára takto: "Bláznivá politika prezidenta Bidena výrazne oslabila americkú ekonomiku a vyhnala štátny dlh na úroveň, akú sme nikdy predtým nevideli. A ak čoskoro nezmení smer na mnohých politických pozíciách, veci sa len zhoršia."

VOJNA BEZ KONCA: Biden križuje východnú Európu a americký SKEPTICIZMUS RASTIE
Najvýznamnejší ozbrojený konflikt v Európe od druhej svetovej vojny si už vyžiadal desaťtisíce mŕtvych. Zasiahla ukrajinský infraštruktúrny systém a poškodila globálnu ekonomiku. Ako sa vojna na Ukrajine tento týždeň blíži k hranici jedného roka,... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme