Dagmar Kramplová reaguje na nové nenormálnosti zo Západu! Pre bláznov a slniečkárov má odkaz
08 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Nebudeme siať pšenicu, nebudeme sadiť zemiaky, lebo Európska únia to zakázala a polia si zastaviame skladmi na chrobačie potraviny zo západných krajín. Ak odmietneme, EÚ nám to už demokraticky vysvetlí, čo je pre nás najlepšie - vyhrážkami, sankciami a klamstvami." myslí si Dagmar Kramplová (SNS).

Dagmar Kramplová (SNS) v príspevku na sociálnej sieti reaguje zrejme na veľký reset! 

Veľký európsky reťazec potravín Lidl sa podľa informácií, ktoré zverejnil Breitbart bude snažiť znížiť množstvo mäsových výrobkov predávaných vo svojich predajniach v prospech „alternatívnych“ zdrojov bielkovín, aby podporil globálnu zelenú agendu. 

Riaditeľ nákupu spoločnosti Lidl pre nemecký trh Christoph Graf tento týždeň na berlínskej akcii „Zelený týždeň“ povedal, že maloobchodný predajca diskontných supermarketov sa bude snažiť opustiť predaj mäsa, pretože „neexistuje druhá planéta“.

V komentároch, o ktorých informovali nemecké noviny Der Spiegel, šéf obchodu s potravinami uviedol, že na uspokojenie požiadaviek globálnej populácie je potrebné znížiť spotrebu mäsa na Západe.

Zatiaľ čo Graf tvrdí, že rozhodnutie o postupnom vyradení mäsa by sa nemalo vnímať ako pokus diktovať zákazníkom, ako majú žiť svoje životy, povedal, že dúfa, že dokáže „motivovať“ nakupujúcich, aby si kupovali viac rastlinných bielkovín.

Pokračoval, že odklonom od mäsa by spoločnosť získala podporu od mladších generácií a povedal: „Verím, že mladšia generácia je šťastná, keď sa touto témou zaoberáme.“

Lidl plánuje zameriať sa na bielkoviny hmyzu!

Viac:

A JE TO TU! LIDL obmedzí mäsové výrobky, zameria sa na bielkoviny HMYZU!
Veľký reset! Veľký európsky reťazec potravín Lidl sa bude snažiť znížiť množstvo mäsových výrobkov predávaných vo svojich predajniach v prospech „alternatívnych“ zdrojov bielkovín, aby podporil globálnu zelenú agendu, informuje Breitbart. Druhá... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Nové nenormálnosti zo Západu

"Hmyz nech konzumuje ten, kto tieto šibnutosti vymýšľa. Žiadame obnovenie potravinovej sebestačnosti Slvoenska a zákaz predaja potravín vyrobených z hmyzu," uviedla Dagmar Kramplová SNS, na sociálnej sieti.

Zo západu sem podľa Kramplovej denne prúdia nové nenormálnosti.

"Najnovšie začali liberálni extrémisti dotierať s tým, že ľudí je na svete toľko, že z dôvodu ochrany planéty by mali ľudia začať jesť chrobáky. Áno, toto je jeden z ďalších "skvelých" nápadov, ktorý sem prišiel z toho vyspelého, demokratického a hlavne liberálneho západu a ktorý v predchádzajúcich dňoch prezentoval aj reťazec LIDL, ktorý vyjadril pripravenosť zásadne znížiť predaj mäsa a nahradiť ho potravinami z chrobákov...," vysvetľuje Kramplová.

Kramplová je presvedčená, že ide o súčasť širšej liberálnej kampane, ktorá sa podľa nej nezaobíde bez osvedčených informačných, mediálnych a psychologických trikov, kde prvý útok vedú na svedomie ľudí.

Šibnutá západná logika

"Snažia sa bežných ľudí presvedčiť, že to oni sú zodpovední za záchranu planéty a takýmto podprahovým spôsobom sa snažia vyvolať falošné emócie. A následne sa v druhom kroku budú tváriť, že ukazujú riešenie - vraj najviac pomôžu ľudia planéte tým, že budú jesť hmyz, chrobáky, červíky a podobne," vysvetľuje ďalej Kramplová.

Kramplová tvrdí, že podľa tejto šibnutej západnej logiky si tí, čo s tým na Slovensko prišli, asi myslia, že zodpovednosť za znečisťovanie životného prostredia môžu preniesť z najväčších priemyselných znečisťovateľov z USA na Slovákov a životné prostredie budú zachraňovať Slováci jedením hmyzu a podobnej hávede.

"Nebudeme siať pšenicu, nebudeme sadiť zemiaky, lebo Európska únia to zakázala a polia si zastaviame skladmi na chrobačie potraviny zo západných krajín. Ak odmietneme, EÚ nám to už demokraticky vysvetlí, čo je pre nás najlepšie - vyhrážkami, sankciami a klamstvami," uvádza ďalej na sociálnej sieti.

Kramplová žiada prísny zákaz dovozu, výroby a distribúcie potravín obsahujúcich hmyz, larvy a podobnej pliagy! A pre bláznov a slniečkárov má odkaz.

"Ak máte chuť na chrobáky, dážďovky, larvy a pod., pozbierajte si ich a kŕmte sa s nimi, ale normálnym ľuďom ich nevnucujte. A nezabudnite nechať niečo aj pre vtákov, žaby a iné živočíchy, aby ste svojím liberálnym extrémizmom neohrozovali životné prostredie týchto živočíchov," odkazuje Kramplová prostredníctvom sociálnej siete.

"V SNS budeme preto jednoznačne presadzovať, aby sa takéto šialené nápady na Slovensku nerealizovali, ale aby sme sa vrátili k riadnej potravinovej sebestačnosti, ktorú na Slovensku budovala generácia našich rodičov a aby sme na Slovensku jedli zase kvalitné slovenské potraviny!" Dodáva v závere príspevku.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik