Generál Viktorín: Kroky Jaroslava Naďa sú vyslovene v neprospech občanov
07 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

"Rotácia systémov PVO (protivzdušná obrana).  Už len táto formulácia potvrdzuje ako Naď klame," píše generál Jozef Viktorín z hnutia Republika na sociálnej sieti a pripomína úsmev Jaroslava Naďa, po odoslaní S-300 na Ukrajinu, ako víťazoslávne oznamuje, že náš vzdušný priestor budú chrániť Patrioty a máme byť vďační. Obranné systémy Patriot si údajne nesplnili úlohu na území Turecka a boli prvkom, ktorý výrazne utvrdil tamojších politikov, že je čas sa zamyslieť nad tým ako spojenci pomáhajú. Viete na čo prišli?

Generál Viktorín potvrdzuje: "Nikto tak nepomôže, ako pomôžu sami sebe a zároveň sa pýta aký je výsledok. Jasné a zreteľné pronárodné rozhodnutie bez ohľadu na názory tzv. spojencov, teda hlavne toho spoza oceánu. Prečo to spomínam? Že skúsenosti iných nám chránia peniaze, čas a robia nás zodpovedných za vlastnú obranyschopnosť."

Naopak, tvrdí, že kroky Jaroslava Naďa  na MO SR sú vyslovene v neprospech občanov a hlavne v neprospech našej bezpečnosti. "To, že dnes je to Patriot, zajtra systém z Talianska, nás nerobí bezpečnými. Skôr naopak. Celé to cvičenie so vzdušným priestorom a trpezlivosťou ľudí smrdí najviac."

Prízvukuje, že v OS SR vždy platilo, že jednoduché riešenia sú najefektívnejšie, ale tomu Naď nemôže rozumieť. Prečo? "Lebo Slovensko ho nezaujíma. Keby áno, tak sa nám tu nepremávajú české, poľské a maďarské lietadlá a nemenia systémy PVO ako na páse. Plánovanie je proces, v ktorom platia priority. A priorita ochrany vzdušného priestoru je vždy najvyššia. Štáty, ktorým záleží na územnej celistvosti a vlastnej bezpečnosti, to chápu. Naša neschopná (a ešte k tomu odvolaná) vláda nie. Samotný Naď? Škoda reči."

"A teraz si zoberte ako oduševnene to tento pán prednášal v NR SR aké je to fantastické a hlavne normálne. Nie, pán odvolaný minister. Nie je to fantastické a už vôbec nie normálne. Keď nerozumiete, zvýrazním. Za obranu Slovenskej republiky a jej vzdušného priestoru sme zodpovední my sami a nie spojenci. Pre nich je to iba misia do životopisu. Ale Vy sa zodpovedáte občanom! To len aby ste vedeli." Uzavrel svoj status generál Jozef Viktorín (Republika).

Hlas ľudu: Drísty Veroniky Remišovej
Ona si fakt nedokáže udržať hubu na uzde. Najmä keď ide o Smer, Žilinku a oblasť práva. A v neposlednom rade aj vystupovanie v telke. Akoby si tam málo hanby narobila. Mali by ju pozývať denne do každej televízie. A celkom najlepšie by bolo... Čítať ďalej
07 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme