M. Zeman pricestuje v pondelok na rozlúčkovú návštevu Slovenska
06 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Český prezident Miloš Zeman pricestuje v pondelok popoludní na rozlúčkovú návštevu Slovenska. Trvať by mala tri dni. Počas nej sa stretne s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou, s exprezidentmi SR či s dočasne povereným premiérom SR Eduardom Hegerom (OĽANO).

S prezidentkou Čaputovou sa Zeman stretne na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách. "Po dnešnej neformálnej spoločnej večeri majú zajtra na programe oficiálne rokovania," priblížil prezidentkin hovorca Martin Strižinec.

Spoločné rokovanie hláv štátov SR a ČR sa uskutoční v utorok (7. 2.) predpoludním, rovnako tak aj rokovanie s delegáciami a spoločná tlačová konferencia.

Hovorca českého prezidenta Jiří Ovčáček priblížil, že v utorok popoludní by sa mal Zeman okrem iných stretnúť s Hegerom a tiež s exprezidentmi Rudolfom Schusterom a Andrejom Kiskom.

Po troche sa vzdávajú?
Ukrajinskí vojaci začali opúšťať pozície zo strachu z „nezmyselnej smrti“. Ukrajinská armáda stráca pôdu pod nohami kvôli nedostatku ľudí a munície. Časť z nej začala opúšťať svoje pozície, informuje denník Politico. Stavajú sa na odpor Noviny... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme