Čech je podozrivý z viacerých prípadov sexuálneho násilia v Bratislave
06 | 02 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Českí policajti zadržali v sobotu (4. 2.) podozrivého z viacerých prípadov sexuálneho násilia, ku ktorým došlo tento a minulý rok v Bratislave. V súčasnosti je v cele policajného zaistenia. Obvinený je aj zo zločinu lúpeže, trestného činu nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Osoba páchateľa je občanom Českej republiky s kriminálnou minulosťou a s pobytom na území ČR. V priebehu vyšetrovania bola vykonaná úzka spolupráca s českou políciou za účelom vykonania opatrení v súvislosti s jeho zadržaním," ozrejmil.
V prípade preukázania viny pred súdom hrozí mužovi trest odňatia slobody až na osem rokov.

Eduard Chmelár: Máme vôbec vedenie štátu?
"Máme vôbec vedenie štátu," pýta sa politológ Eduard Chmelár. Chmelár je presvedčený, že v Kocúrkove žijeme už roky a práve preto nechápe vyjadrenie prezidentky Zuzany Čaputovej, ktoré zverejnila po návšteve divadla, kde bola aj so svojím... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme