Eduard Chmelár: Máme vôbec vedenie štátu?
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Máme vôbec vedenie štátu," pýta sa politológ Eduard Chmelár. Chmelár je presvedčený, že v Kocúrkove žijeme už roky a práve preto nechápe vyjadrenie prezidentky Zuzany Čaputovej, ktoré zverejnila po návšteve divadla, kde bola aj so svojím partnerom. Kým časť Slovenska zužuje katastrofálna kalamita, inde papalášizmus kvitne. Aj toto sú témy, ktorým sa Chmelár venuje.  

"Priatelia, všimli ste si, že na Slovensku je katastrofálna kalamita? Verím, že áno, lebo naši papaláši sa tvária, akoby sa ich to netýkalo," myslí si Eduard Chmelár. 

"Premiér Heger rieši Fica, minister vnútra Mikulec je „informovaný“ a podľa neho to samosprávy zvládajú, minister obrany Naď robí propagandu rok starej vojenskej zmluve s USA, predseda parlamentu Boris Kollár možno víkenduje vo svojom rezorte na Donovaloch a hlavná veliteľka ozbrojených síl Čaputová je s partnerom v divadle," konkretizuje politológ Chmelár.

Ľudia sú podľa neho zúfalí, nervózni a rozhnevaní, ale nijaký novinár nepoložil ani len otázku, prečo nikto z predstaviteľov štátu doteraz nebol pod Strečnom, na Orave alebo na diaľnici D1 pri Poprade, prečo sa nikto z najvyšších ústavných činiteľov na vlastné oči nepresvedčil o aktuálnom stave na najhorších miestach kalamity a neuľahčil ľuďom situáciu.

"A to všetko v čase, keď len v Žilinskom, Banskobystrickom a Trenčianskom kraji zostáva bez elektriny vyše 1100 odberných miest a Východoslovenská distribučná hlási, že pre poruchy spôsobené kalamitou je bez elektriny 14 000 odberných miest," dodáva.

Zuzana Čaputová a Kocúrkovo

"Prezidentka Čaputová po návšteve divadla napísala, že lepšie je Kocúrkovo vidieť ako v ňom žiť. Lenže vďaka takýmto papalášom my žijeme v Kocúrkove už roky," reaguje Chmelár na vyjadrenie Zuzany Čaputovej po návšteve divadla.

"Kocúrkovo je lepšie vidieť v Slovenskom národnom divadle, ako v ňom žiť. Aj po 200 rokoch stále aktuálne, vtipné aj smutné, úplne nové a pritom tak dôverne známe. Vďaka za skvelé herecké výkony!" Uviedla Zuzana Čaputová na svojom oficiálnom profile.

"Taký bordel tu ešte nebol," myslí si Eduard Chmelár.

"Keď štát zlyháva aj v základných funkciách pomoci ľuďom v krízových situáciách, keď sa jeho najvyšší predstavitelia tvária, že nešťastie ľudí sa ich netýka, sme v štádiu akútneho rozkladu. Ale hlavne, že si odsúhlasili deväťmesačné predĺženie svojho parazitovania vo vládnych budovách a štátnych bavorákoch, lebo vraj musia pomáhať ľuďom, všakáno... Nuž, ďakujeme, bez vás by sme trpieť nezvládli!" Konštatutje v závere príspevku na sociálnej sieti Chmelár.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!