Belousovová a Blaha zničili Šeligu: No tak to už je sila!
06 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Anna Belousovová (NaS) reagovala na výrok Juraja Šeligu (Za ľudí). Ten po odhalení Budajovej Štb kauzy povedal: “Aj vďaka nemu bola nežná revolúcia. Patrí mu vďaka.” Belousovová vypenila a Blaha (Smer-SD) to zaklincoval!

“No tak to už je sila! Predstaviteľ mladej generácie a tzv. demokracie západného typu verejne ďakuje agentovi ŠTB za tzv. Nežnú revolúciu. Chce se mi zvracet!!!” Začala Belousovová a doplnila, aký tribún revolúcie, taká revolúcia a taký systém aj porodila. "Na tribúne štebák, revolúcia pripravený prevrat, ktorého cieľom bolo dostať k moci sluhov Západu, hlavne USA. A ešte majú tú drzosť to nazývať demokracia", skonštatovala na záver.

Ľuboš Blaha: "Truľo"

K Šeligovi sa rozhodol vyjadriť aj poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD). Zameral sa konkrétne na jeho vystúpenie v relácii Na telo, kde sa stretol s Robertom Kaliňákom.

Suchár to rozhodne nie je, Kamenický si rypol do Matoviča
Tento príspevok by naozaj chcel kameru. Nuž ale, vystačte si aj s písmenkami. Ladislav Kamenický zo Smeru nie je iba finančník zo sveta čísel. Maľuje, a, zdá sa, aj glosuje. A glosuje trefne, veď posúďte sami. Dnes si na sociálnej sieti vzal na... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

“Robo Kaliňák mu hneď na úvod pustil nahrávku, ktorá jasné dokazuje, že NAKA má politický pokyn zlikvidovať Smer. A chaloš sa tam polhodinu vykrúca, že polícia je nezávislá a že Lipšic je vrcholom spravodlivosti. No jasné, Ďuro a guľa je kockatá. Ešte aj Kovačič mu treskne do tváre výrok Hamrana, že policajný prezident nevylučuje vstup do politiky… A Šeliga ďalej veselo predstiera, že polícia je nezávislá. Strašný preplesk dostal chlapec, ale že strašný. Jediný, kto sa teší, je Remišová,” reagoval poslanec na reláciu.

“Tri roky sa celé Slovensko najviac smialo na nej a stačila jedna relácia a súťaž o najväčšieho truhlíka krajiny s prehľadom vyhráva tuná Ďuro. Pavol Dobšinský by dodal – Truľo. Je národnou tragédiou, že v čase najväčšej sociálnej krízy v slovenských dejinách pravicová vláda rieši len dve veci – zatváranie opozície a zbrane na Ukrajinu. Deväť mesiacov tu budú vládnuť bez akejkoľvek legitimity (ak nerátame americkú a britskú ambasádu) a keď sa ich spýtate, kto ten nezmyselný september vymyslel, nenájde sa nikto, kto by sa k nemu prihlásil – hlavne, že zaň OĽaNO, SaS aj Sme rodina hlasovali,” píše Blaha na Telegrame.

ROZZÚRENÝ MICHAL KALIŇÁK: Už ma neštvite svojou amatérčinou, neprofesionalitou, neodbornosťou
"Amatérske, neprofesionálne a neodborné!" Takto hodnotí Michal Kaliňák, ústredný riaditeľ Kancelárie Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS), prácu poslancov a členov hnutia OĽaNO. Z komentárov vyplýva, že Michal Kaliňák mohol reagovať na... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme