ROZZÚRENÝ MICHAL KALIŇÁK: Už ma neštvite svojou amatérčinou, neprofesionalitou, neodbornosťou
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Amatérske, neprofesionálne a neodborné!" Takto hodnotí Michal Kaliňák, ústredný riaditeľ Kancelárie Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS), prácu poslancov a členov hnutia OĽaNO. Z komentárov vyplýva, že Michal Kaliňák mohol reagovať na vystúpenie Michala Šipoša (OĽaNO) v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12, ktoré pobúrilo aj diskutujúcich pod Kaliňákovým statusom.

"Amatérske, neprofesionálne a neodborné!" píše Michal Kaliňák, ústredný riaditeľ Kancelárie Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) prácu poslancov a členov hnutia OĽaNO.

Parametre, ktoré vymenoval patria podľa Kaliňáka OĽaNO, ktoré podľa neho samosprávam nehodilo záchranné koleso, ale neustále rozbíja systém.

Kaliňák vyzýva v príspevku na sociálnej Michala Šipoša, aby:

-predstavil výsledky pracovnej skupiny k reforme verejnej správy,

-vysvetlil prečo na bežiacom páse presadzuje rozhodnutia, ktoré berú komunálu peniaze,

-informoval o tom, prečo doposiaľ, nespustilo výzvu na centrá zdielaných služieb,

-predložil výsledky diskusie v území kvôli súdnej mape a stratifikácii nemocníc,

-zdôvodnil, aké vysoké spolufinancovanie eurofondov navrhovalo pre mestá a obce.

"Už ma neštvite svojou amatérčinou, neprofesionalitou, neodbornosťou, ktorými systematicky likvidujete samosprávy," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Michal Kaliňák.

Nedeľné perly Miška Šipoša
Nedeľné perly Miška Šipoša - Mám tu šesťkrát Matovič, Matovič, Matovič. Nauč sa počítať, chlapče! Dúfam, že si tam u vás neučil matiku. -Ten rozpočet taký, hentaký a nakoniec sme ho schválili. A bol dobrý, či len taký, hentaký? -Je... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Komentujúci sa zhodujú: Nie je možné sa viac uskromniť!

"Mišo ty veríš tomu, že vôbec na tieto otázky zareagujú? Skús ísť do chlieva k teľaťu a diskutuj ... presný obraz týchto odborníkov! Apropo zabúdame, že samosprávam držia stovky mil. eur na refundaciach za zrealizované europrojekty a obce platia mesačne úroky z úverov!!! To sú oni "zachrancovia planéty "!"  Reagoval komentujúci Peter Pichoňský.

"Práve ti Šipos vysvetlil, že sa máte uskromniť. No. Aké jednoduché, že?" Komentovala Anka Žitná Lučaiová.

"Ja sa uskromnovať už roky z uskromňovaného nebudem! Už to vlastne nie je ani možné!!!!!!" Reagovala Lenka Janíková.

"Pán Kaliňák, toto čo dnes predviedol pán Šipoš bola neskutočná a nehorázna arogancia voči samosprávam," komentovala tiež Monika Vachaľová-Husivargová.

"A potom nezabudnú v rámci predvolebnej kampane všetky tie mestá a obce, ktoré sa nevedia uskromniť navštíviť a pochváliť sa príkladmi dobrej praxe...," dodala tiež Katarína Škvarlová.

"Ja som zvedavý, či pri výmene vlády sa vratia peniaze späť samosprávam a či tu všetku zodpovednosť, čo samosprávam naložili, si vláda vezme naspäť," reagoval Jozef Baca.

"Počas leta boh ochranuj nejakého koaličného politika prísť na obecnú akciu. Som zvedavý aký odpočet dajú voči obciam. Čo pre obce spravili a ako im pomohli …," dodal Martin Vincej.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!