Polícia objasnila prípad guľky pre Babišovu manželku! Podozrivý je po smrti
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Polícia na základe znaleckých posudkov objasnila prípad výhražného listu, ktorý pred voľbami hlavy štátu dostala manželka prezidentského kandidáta Andreja Babiša (ÁNO). 

Na Twitteri v stredu policajti oznámili, že vec kvalifikovanú ako nebezpečné vyhrážanie odloží, pretože podozrivý zomrel. V liste nebol ostrý náboj, informuje CNN Prima News.

„Prípad výhražného listu s nábojom odoslaný z Brna, ktorý dostala manželka pána Babiša, sme na základe výsledkov znaleckých skúmaní zaistených dôkazov objasnili. Môžeme tiež konštatovať, že nešlo o ostrý náboj,“ uviedla polícia. K objasneniu prípadu podľa nej významne pomohli informácie, ktoré získala pri preverovaní okolností samovraždy muža v minulých dňoch v Brne. Nikto iný podľa kriminalistov obdobný výhražný list nedostal.

Babiš týždeň pred druhým kolom prezidentských volieb zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej oznámil doručenie listu jeho manželke Monike s ostrou nábojnicou a anonymným odkazom plným urážok. Išlo podľa neho o zastrašovanie prezidentského kandidáta a jeho rodiny, ktoré nepatria do slobodnej spoločnosti.

Babiš v prezidentskej voľbe neuspel, novozvoleným prezidentom je jeho protikandidát Petr Pavel.

Vladimir Putin nie je šialený, len RADIKÁLNE RACIONÁLNY, hovorí bývalý francúzsky prezident
Vladimir Putin je „radikálne racionálny“ vodca, ktorý stavia na tom, že západné krajiny budú unavené z podpory Ukrajiny a dohodnú sa na vyjednanom ukončení konfliktu, ktorý bude priaznivý pre Rusko, povedal bývalý francúzsky prezident François... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme