VIDEO z otvorenia majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní ste už videli?
31 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Zabáva sa na ňom polovica starého kontinentu, ktorej ešte ostal zdravý rozum. Tá druhá polovica, ako inak, tlieska a teší sa, že spoločnosť nachádza spôsoby ako žiť s rôznorodosťou a ako je z nej možné čerpať. Naozaj môžeme tak nazvať to, čo sme pri tomto estetickom športovom podujatí videli?

Otvárací ceremoniál na majstrovstvách Európy v krasokorčuľovaní vo fínskom Espoo stavil v tomto roku na hviezdu. Na ľad sa postavil 59-ročný bývalý muž Markku-Pekka Antikainen, ktorý vo veku 43 rokov objavil, že je ženou a vo veku 50 rokov zistil, že by chcel krasokorčuľovať. Stal sa tak prvou fínskou transgender krasokorčuliarkou.

A keďže dnešná doba mimoriadne praje takýmto „objavom“, stalo sa, že tento pán pod zámienkou rovnosti a rôznorodosti, ktorú deklarovali organizátori ME, napochodoval na ľad a predviedol, ako mu to krasokorčuľovanie ide.

Elon Musk podporil ruského hokejistu, ktorý odmietol nosiť LGBT dres
Elon Musk podporil Provorova po tom, čo sa hokejista odmietol zúčastniť na zhromaždení na podporu LGBT Americký podnikateľ Elon Musk, majiteľ Tesly a Twitteru, vyjadril podporu ruskému hokejistovi Philadelphia Flyers Ivanovi Provorovovi, ktorý sa... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Miahle

Zdroj: facebook.com

Zdesení návštevníci otváracieho ceremoniálu tak museli sledovať mimoriadne trápnu a doslova bolestivú show, kedy sa tento pán v rokoch snažil predviesť na ľade nejaké ladné pohyby, ale, žiaľ, veľmi mu to nešlo, aj keď má v repertoári jazdu s názvom podľa slávneho televízneho seriálu „Xena – Princezná bojovníčka“.

Faktom však je, že v tomto prípade sa na ľade nebojovalo. V tomto prípade sa na ľade padalo, šmýkalo, kotúľalo, balansovalo a trápilo. Vrcholom bol záver vystúpenia, keď sa transkorčuliar nedokázal sám po páde znova postaviť.

Fanúšikovia na celom svete to nazvali „hanbou, vtipom, úbohosťou, výsmechom a urážkou všetkých žien sveta“, a to aj napriek tomu, že niektoré fínske médiá sa chabo pokúšali opísať toto vystúpenie ako triumf rozmanitosti v športe.

O tom, ako už Európa úplne prichádza o rozum a ako sa pod zámienkou inklúzie dejú veci, ktoré by ešte nedávno boli vstupenkou na odborné vyšetrenie, sa dozviete viac v tomto videu. V linku vám ponúkame vyššie opísané vystúpenie z otváracieho ceremoniálu ME v krasokorčuľovaní.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Uhrík: Imigrantov buď prijmete alebo im zaplatíte!
Nový migračný pakt by mal byť v platnosti už od leta. Komisia chce uľahčiť podmienky migráciu do Únie a o imigračnej politike hovoril v europarlamente Milan Uhrík (Republika). Podľa neho európska politika otvorených hraníc nefunguje a musí byť... Čítať ďalej
31 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme