Naďovu komunikáciu si podal už aj politológ
24 | 01 | 2023 I Eka Balašková

Jozef Lenč upozorňuje, že hoci spôsob komunikácie Igora Matoviča (OĽaNO) sa zdá diskutabilný aj odvolanému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi (OĽaNO), Naď sám si ho vzal za svoj. Svedčí o tom poreferendový Naďov status venovaný Ľubošovi Blahovi a Smeru.

Naď v ňom s nevkusným dovetkom komentoval výsledky sobotného referenda, na čo Blaha (Smer-SD) reagoval. Lenč upozorňuje, že Heger a Naď (obaja OĽaNO) sa začínajú podobať už aj v arogantnom spôsobe komunikácie na svojho doterajšieho straníckeho šéfa, Igora Matoviča. Pritom práve spôsob komunikácie dvojici Naď-Heger na Matovičovi prekážal.

Myslenie (odvolaného) ministra

"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," napísal Jaroslav Naď (OĽaNO) na Facebooku stručne v nedeľu po referende. 

Blaha sa nedal zahanbiť

"O ich nervozite svedčia aj hysterické reakcie vládnej koalície - pozrite si napríklad mimoriadne "štátnickú" reakciu ministra Naďa, ktorý si kopol do mňa spôsobom, ktorý sa v slušnej spoločnosti nedá ani komentovať," reagoval poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

Jaroslav Naď sa vysmial Ľubošovi Blahovi! Blaha: TOTO SA NEDÁ KOMENTOVAŤ!
"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," vysmial sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), opozičnému politikovi, Ľubošovi... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Rovnakí, ako Matovič

"Výsledok referenda znamenal, že mnohí politici a ich trafikanti (pozdravujem riaditeľa Galka) popustili uzdu emócií a na sociálnych sieťach "vyhrali" svoje malé prestrelky na sociálnych sieťach. Presvedčení o svojom zdrvujúcom víťazstve ukázali svoju pravú tvár. A to napriek pokusom týždeň sa hrať, že sú iní ako ich živitel Matovič," reagoval na ministrov status politológ trnavskej univerzity Jozef Lenč.

Odkomunikoval to lepšie

"Minister Naď sa v rozhovoroch opakovane vyjadril, že v sa s ním politicky rozchádza. Nie ľudsky, pretože On je ľudský. "Igor je dobrý človek, nie je zlý človek. Má dobré plány so Slovenskom." Problémom je iba jeho komunikácia. "Forma komunikácie je téma, o ktorej sa môžeme rozprávať. Súhlasím s vami, takto by som to nekomunikoval," pripomína Lenč Naďovo vyjadrenie sprednedávna.

Politológ: Účasť na referende je zdvihnutý prst pre vládu! Čaká nás škaredá a drahá kampaň
Účasť na referende, ktoré sa konalo uplynulú sobotu (21. januára 2023) bola očakávaná medzi 20-30 percentami, politológa Radoslava Štefančíka teda nijako neprekvapila. Vyplýva z nej podľa neho niekoľko vecí, ktoré by si politici mali... Čítať ďalej
24 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Poctivý podvod na voličoch

"Tá bola jednou z príčin, prečo sa on a jeho "pokrvný brat" Edo Heger, rozhodli uvažovať o odchode z OĽaNO a o založení OĽaNO 2.0. Tom poctivom podvode na volicoch. Lenže "víťazstvo" v referende nenechalo chladným ani stoického ministra. Ukázal nám, ako si tú inú komunikáciu a kultúru úcty predstavujú. Mimochodom problémom nie je to, komu je ten prízemný "vtip" určený, ale to úbohé pokrytectvo dua Naď-Heger," uvádza na záver Lenč veci na pravú mieru.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!