Jaroslav Naď sa vysmial Ľubošovi Blahovi! Blaha: TOTO SA NEDÁ KOMENTOVAŤ!
22 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," vysmial sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), opozičnému politikovi, Ľubošovi Blahovi (SMER - SD). "Ľudia sú pre nich dezoláti, opice a háveď. Nenávidia Slovensko, nenavidia nás všetkých," reagoval Ľuboš Blaha, ktorý bol omnoho konkrétnejší ako minister obrany Naď.

Jaroslav Naď, minister obrany Slovenskej republiky sa vysmial na sociálnej sieti Ľubošovi Blahovi, poslancovi strany SMER - SD. Ten reagoval prostedníctvom sociálnej siete Telegram. A bol na rozdiel od Naďa omnoho konkrétnejší.

"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," napísal Jaroslav Naď.

Reakciu Ľuboša Blahu prinášame v plnom znení

1,2 milióna ľudí prišlo včera do referenda, aby odkázali vláde, nech sa prace. 

Takáto masa ľudí by v parlamentných voľbách stačila na jasné víťazstvo - a na americkej ambasáde to dobre vedia. 

Trasú sa ako osiky - ich prekladisko zbraní na Ukrajinu je v ohrození. Darmo ich Čaputová marí referendá, ich koniec sa blíži.

Dobre vedia, že aj keď je referendum neplatné, Slovensko vyslalo jasný signál - najbližšie voľby vyhráme. Matematika nepustí - 1,2 milióna ľudí je neuveriteľná masa.

Vtipné je, že liberálne kaviarne, vrátane Čaputovej, celé týždne vykrikovali, vraj ide o Ficovo referendum. 

Logicky z toho vyplýva len jedno - Robert Fico do referenda pritiahol viac ľudí, než Smer kedy získal vo voľbách. Viac než získala Čaputová v prezidentských voľbách. Viac než sa kedy Matovičovi snívalo. Ups.

Rád by som sa poďakoval všetkým, ktorí včera napriek šialenej antikampani médií a sabotáži najvyšších ústavných činiteľov prišli a využili svoje demokratické právo. 

Vystrašení liberáli

V takejto temnej atmosfére sa zachovali ako demokratickí hrdinovia a presne tak som ich nazval na dnešnej tlačovke - ďakujeme, Slovenky a Slováci, vystrašili sme liberálov na smrť. 

O ich nervozite svedčia aj hysterické reakcie vládnej koalície - pozrite si napríklad mimoriadne "štátnickú" reakciu ministra Naďa, ktorý si kopol do mňa spôsobom, ktorý sa v slušnej spoločnosti nedá ani komentovať. 

Nechutné odkazy o baranoch a podobné tupiny. Pánko musel mať v sebe aspoň tri fľaše bororo - inak takéto niečo príčetný minister nemôže napísať.

To je tak: vždy, keď už máš pocit, že nič primitívnejšie ako Matovič v Mliečnej dráhe neexistuje, vždy sa ozve Naď a svojho psychopatického šéfka prekoná - a toto je vraj tá nová SDKÚ, slušná, umiernená a zmierlivá. Gratulujeme.

Krásne sa ukázali aj liberálni novinári

Po našej dnešnej tlačovke zabudli vypnúť mikrofóny a keď sme odišli, nestranný a nezávislý predstaviteľ médií vyslovil za sprievodu hurónskeho smiechu svojich mimoriadne inteligentných kolegov takúto perlu ducha: 

"Kopa sračiek vygrcaných a my môžeme ísť na obed."

A toto sa hrá na Slušné Slovensko. A na nezávislé mediá. Tlieskame. Strhli masky a ukazujú svoju pravú tvár - obyčajní primitívi, plní nenávisti a zloby. Nevedia nič, len rozoštvávať Slovensko. 

Ľudia sú pre nich dezoláti, opice a háveď. Nenávidia Slovensko, nenavidia nás všetkých.

Áno, priatelia, referendum je neplatné, ale hlavy hore - koalícia napriek tomu dostala obrovskú facku. 

Opakujte si číslo 1,2 milióna - to je víťazné číslo a každý, kto sa vyzná v politike, si dokáže zrátať, že zmena je len otázkou času. Preto sú takí vyplašení, preto takto primitívne reagujú.

Náš zápas pokračuje - dorazíme ich. Môžu prskať, môžu kopať, no nezastavia nás.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik