Hlas ľudu: Fico a snehuliak
26 | 01 | 2023 I Mária Škultétyová

Mnohí politici sa radi pochvália fotografiami zo svojho súkromia a voľnočasových aktivít

Trojnásobný expremiér Róbert Fico k nim rozhodne nepatrí. Nezvykne na svojej stránke uverejňovať iné fotografie ako tie, ktoré súvisia s jeho politickou prácou. Nepatrí k tým, ktorí sa radi pretŕčajú so svojimi fotkami. Preto ma Ficov posledný status a fotografia milo prekvapili. A nielen mňa. Pod jeho fotografiou so snehuliakom mu svoje páči sa vyjadrilo dvadsaťpäťtisíc sympatizantov.

Snehová nádielka, ktorá s klimatickými zmenami je v našich podmienkach skôr vzácna ako bežná, prebudila v ňom chlapčenskú túžbu pohrať sa so snehom a postaviť snehuliaka. Musím uznať, že práca aj fotografia sa vydarili. Po príprave referenda dobre padne aj chvíľka oddychu, dobitie baterky.

Verím len, že nenávistné médiá a ich vulgárni novinári tento obrázok nezneužijú na ďalšie útoky proti nemu.

Hlas ľudu: Prečo je moderátor Iliev arogantný
Mladý socialista Artur Bekmatov na adresu novinára Ilieva, moderátora relácie TA3 V politike, povedal, že „nezaregistroval takú koncentráciu arogancie, povýšenectva a netolerancie, akú predviedol v úvode posledného vydania relácie.“ Sledovala som... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!