Blaha odhalil škandál ako hrom: „Lipšic má v parlamente bieleho koňa!“
24 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Poslanec Juraj Šeliga (Za ľudí) predložil do parlamentu novelu ústavného zákona, ktorá by "zabetónovala" Lipšica vo funkcii špeciálneho prokurátora. Poslanec Smeru Ľuboš Blaha sa návrhu vyjadril a priblížil kto skutočne kto v skutočnosti za tým stojí: Tomuto neuveríte!

O čo ide?

„Do Ústavy SR doplníme, že Špecializovaný trestný súd bude explicitne spomenutý v ústave ako súčasť sústavy súdov. Rovnako doplníme, že Úrad špeciálnej prokuratúry je taktiež nezávislou súčasťou prokuratúry," povedal podľa denníka Pravda Šeliga a zároveň uviedol, že zmeny sú nevyhnutné najmä pre tlak, ktorý je vyvíjaný na Špecializovaný trestný súd a Úrad špeciálnej prokuratúry.

„Tieto inštitúcie sa zavádzali preto, aby sme boli schopní vyšetrovať najzávažnejšiu korupciu. Zápas o to musí pokračovať. Normalizácia v rámci generálnej prokuratúry je neprijateľná. Snažili sa napr. o cenzurovanie NR SR, keď Maroš Žilinka uviedol, že poslanci si bez jeho súhlasu nemôžu pozývať špeciálneho prokurátora na parlamentný výbor," tvrdil poslanec NR SR. Šeliga bol tiež presvedčený, že jeho návrh získa podporu poslancov v parlamente.

NECHUTNÉ VIDEO len pre PLNOLETÝCH! Slovenské médiá sa predviedli v plnej paráde
Kým si toto pustíte, prosím, sadnite si. Pretože vám príde zle! Takto okomentoval podpredseda Smeru Ľuboš Blaha situáciu, ktorá nastala po nedeľnej tlačovej besede jeho strany k výsledkom referenda. Nastalo šokujúce odhalenie. V krátkom videu totiž... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Blaha hovorí o škandále

"Keď si otvoríte wordový dokument so Šeligovým návrhom, ako autor je tam uvedený istý Michal Záthurecký. To je, prosím pekne, Šeligov oficiálny poslanecký asistent. Zaujímavé to začne byť, keď si tohto pána vygooglite. Zistíte, že pôsobí v právnickej kancelárii Dentons, v ktorej úzko spolupracuje s Petrom Kubinom." Napísal smerák na Telegrame a pokračuje pripomienkou, že Kubina je pravá ruka Daniela Lipšica, ktorý takisto pôsobil v Dentonse, kým sa nestal špeciálnym prokurátorom.

"Kubina prevzal ako obhajca viaceré Lipšicove prípady, vrátane tzv. kajúcnikov, cez ktorých falošné výpovede sa snažia zničiť opozíciu. Nehovoriac o tom, že Kubina obhajuje aj Čurillovcov, ktorí sa rehlili na smrti Milana Lučanského, chceli podpaľovať autá vyšetrovateľke, hovorili o zabíjaní detí. A tak. Takí dobráci. Kubina bol zároveň oficiálnym poradcom Zuzany Čaputovej. Tej Čaputovej, ktorá sa v živej kauze Čurillovcov otvorene zastala." Pripomína Blaha a otvára pointu.

Pointa?

Šeligov asistent Záthurecký je Kubinov kolega z Dentonsu, spolu chodievajú prednášať, dokonca v decebmri 2022 ruka v ruke organizovali verejnú prednášku.Niet pochýb, že úzko spolupracujú. A niet pochýb, že Lipšic a Kubina boli blízki kolegovia v Dentonse a že Kubina prevzal Lipšicove prípady. Tvrdí Blaha a rovnica mu vychádza tak, že Šeligov asistent Záthurecký je ako Lipšicov biely kôň.  On pripravuje návrh zákona na zabetónovanie Lipšica, on píše dôvodovú správu.

Šeliga poslúžil

Má u seba Lipšicovho človeka, ktorý zaňho robí špinavú robotu. A ošetruje Lipšicove záujmy. Toto je taká degradácia slovenského parlamentu, že to až bolí.Ako je možné, že Šeliga zapredal svoj poslanecký mandát na to, aby robil spojku Lipšicovi? Ako je možné, že takto bohapusto obhajuje záujmy právnikov Dentonsu? Šeliga má ako zástupca ľudu slúžiť ľuďom. A nie Lipšicovi. Ani Kubinovi. Žiadnym svojim právnickým mafiám. Žiadnym pofidérnym kamošom. Ale ľuďom.

Jaroslav Naď sa vysmial Ľubošovi Blahovi! Blaha: TOTO SA NEDÁ KOMENTOVAŤ!
"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," vysmial sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), opozičnému politikovi, Ľubošovi... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Toto je škandál, aký nemá obdoby

Na záver ešte zdupľuje túto závažnú informáciu.  "Lipšic má v parlamente svojho bieleho koňa. A ten mu píše zákony. Na jeho vlastnú ochranu. Lepšie by to nevymyslel ani Don Corleone. Za toto by sa mal Šeliga zodpovedať. A Lipšic s Kubinom aj s celým tým ich Dentonsom nech láskavo vysvetlia, prečo prznia legislatívny proces a zneužívajú ho na presadzovanie vlastných záujmov.Z tohto sa len tak ľahko nevyvlečiete, vy gauneri. Spravodlivosť si vás nájde."

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!