NECHUTNÉ VIDEO len pre PLNOLETÝCH! Slovenské médiá sa predviedli v plnej paráde
23 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Kým si toto pustíte, prosím, sadnite si. Pretože vám príde zle! Takto okomentoval podpredseda Smeru Ľuboš Blaha situáciu, ktorá nastala po nedeľnej tlačovej besede jeho strany k výsledkom referenda. Nastalo šokujúce odhalenie. V krátkom videu totiž novinári a kameramani zabudli, že sú ďalej zapnuté mikrofóny a ukázali, čo sú zač. Tomuto neuveríte!

Vraj nezávislí novinári

“Počúvajte, akých nádherne apolitických a nezávislých žurnalistov máme na Slovensku. Ja len, že keď takíto primitívi, ktorí priam nepríčetne nenávidia Smer, informujú o politike na Slovensku, čo z toho asi tak môže vyjsť. No proste rýdza objektivita. Nech sa páči, aj s titulkami – nech celé Slovensko vie, čomu čelíme. Číra nenávisť, extrémna vulgárnosť a totálna novinárska manipulácia. A to sme si na tlačovke dovolili až taký zločin, že sme poďakovali ľuďom za účasť v referende,” komentoval Blaha video, ktoré zverejnil na Telegrame.

Zasratá čvarga vy**baná!

Zo zverejneného videa, sa nedá dokázať, kto presne hovorí, ale jeden z prítomných novinárov sa vyjadril nasledovne: “Kopa sračiek vygrcaná, môžeme ísť na nedeľný obed. Ty vole,” hovorí jeden z hlasov na čo sa ozve smiech. “Zasratá čvarga vy**baná!” Následne niekto zahlásil, že by mali byť apolitickí, ale aj táto veta priniesla len smiech.

Väčší škandál ešte médiá nezažili

"Ja len, že keď takýto primitívi, ktorí priam nepríčetne nenávidia Smer, informujú o politike na Slovensku, čo z toho asi tak môže vyjsť. No proste rýdza objektivita. Nech sa páči, aj s titulkami - nech celé Slovensko vie, čomu čelíme. Číra nenávisť, extrémna vulgárnosť a totálna novinárska manipulácia.A to sme si na tlačovke dovolili až taký zločin, že sme poďakovali ľuďom za účasť v referende," napísal Blaha a prosí ľudí o šírenie tejto správy po všetkých sociálnych sieťach - odkedy Markíza označila ľudí za dezolátov, väčší škandál ešte médiá nezažili.

Na záver správy iba pridá otázku: "Kto liberálnym mediám ešte verí, prosím vás, kto?"

Jaroslav Naď sa vysmial Ľubošovi Blahovi! Blaha: TOTO SA NEDÁ KOMENTOVAŤ!
"Filozof Blaha bude dnes mimoriadne frustrovaný z toho, ako ich vysnívané referendum ľudia svojim odignorovaním vysmiali…Keby som bol baran, bežím kadeľahšie…," vysmial sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), opozičnému politikovi, Ľubošovi... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!