Danko vyzýva na účasť na referende, zdôraznil predčasné voľby
20 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Predseda mimoparlamentnej SNS Andrej Danko opätovne vyzýva na účasť v referende. Zdôraznil potrebu zmeny Ústavy SR a predčasných volieb. Kritizoval predstaviteľov poverenej vlády a bývalej štvorkoalície. Danko je presvedčený, že ak sa ústava nezmení, prezidentka SR Zuzana Čaputová bude ochotná zmeniť názor a "budeme ich tu mať do februára 2024".

"V sobotu (21. 1.) je veľký deň, rozhodneme o tom, či sa zmení ústava a na predčasné parlamentné voľby bude stačiť 76 poslancov alebo budeme vydaní napospas Sulíkovi, Matovičovi a Kollárovi, ktorí sa musia dohodnúť, nájsť 90 poslancov a zmeniť ústavu," uviedol Danko. Prekvapil ho postoj hlavy štátu, ktorá sa podľa neho rešpektovaním možného septembrového termínu volieb rozhodla tolerovať dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera (OĽANO).

Šéf SNS vyzval občanov, aby zobrali osud do vlastných rúk a na referende sa zúčastnili. "Urobme všetko preto, aby boli predčasné voľby," podčiarkol. Poukázal na aktuálnu politickú situáciu a vzťahy v bývalej štvorkoalícii.

Andrej Danko definuje dnešnú deštrukciu štátu
Predseda SNS Andrej Danko je známy aj svojimi výrokmi o deštrukcii Slovenska. Súčasnú formu deštrukcie vidí v neustálych svároch, ktoré vládna koalícia rieši už tri roky. Preto vyzýva k vytvoreniu opozičného bloku. A k účasti na referende. To sa... Čítať ďalej
18 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme