ŠOKUJÚCE odhalenie pilota: Elity si žiadajú, aby ich lietadlá pilotovala výhradne NEOČKOVANÁ posádka (VIDEO)
13 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

V poslednom viac ako roku sa objavujú alarmujúce štatistiky rastúceho počtu prípadov kolapsov posádok lietadiel. Bolo ich mnohonásobne viac ako kedykoľvek v histórii.

Nárast kolapsov

Tak, ako sa však nerieši nadmerná úmrtnosť v niektorých krajinách, neobvykle vysoký počet kolapsov športovcov, ktorý nemá v histórii obdoby, tak sa neriešia ani prípady častých kolapsov pilotov.

Zdá sa však, že mnohé elity teraz hľadajú na cestu do Davosu (ale aj na ďalšie cesty, kde budú kuť svoje podvratné plány) posádku, ktorá nebola ošetrená nimi tak vehementne presadzovanými génovými vakcínami.

Bohatí si môžu vybrať

Joshi Yoderovi z US Freedom Flyers volajú bohatí podnikatelia a manažéri korporácií, ktorí chcú, aby s nimi lietala neočkovaná posádka. Bývalý pilot Jetstar Alan Dana to odhalil v rozhovore s Máriou Zeee.

„Títo ľudia majú ten luxus vybrať si, kto bude ich lietadlo pilotovať,“ povedal Dana, ktorý upozornil na to, že stále existuje mnoho pilotov, ktorí nie sú zaočkovaní. „Títo bohatí podnikatelia chcú, aby v ich súkromnom lietadle lietala len neočkovaná posádka,“ zdôraznil Dana. Cestujúci, ktorí si kúpia letenku a poletia bežnou leteckou spoločnosťou, podľa pilota taký luxus nemajú.

Takže pravdepodobne mnoho účastníkov WEF (World Economic Forum - Svetové ekonomické fórum vo švajčiarskom Davose sa uskutoční 16.-20. januára, pozn. red.) letí do Davosu s neočkovaným pilotom.

Neobjasnené úmrtia

V mesiacoch  novembri a decembri minulého roka došlo v leteckom svete k sérii neobjasnených úmrtí.

Zomreli dvaja piloti, steward, dve letušky a druhý pilot. Skupina Airliners for Humanity, ku ktorej je pridružený aj letecký personál, sa domnieva, že tieto incidenty by mali byť starostlivo vyšetrené.

ZDROJ: cz24news,rumble.com/v1b9ofv-former-aussie-qantas-pilot-alan-dana-are-pilots-safe-to-fly.html

Igor Matovič do popukania: ONE TIME... NEXT TIME
Tak sa zdá, že súčasná slovenská vládna garnitúra sa v svojich rozhodnutiach mýli pomerne často. Žiarivým príkladom je aj expremiér, exminister a dnes už len poslanec Matovič. Na najnovší výlev lídra OĽaNO upozornila humoristická stránka Zomri a... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme