Vitajte v AMERICKEJ KOLÓNII! USA dnes Slovákom DIKTUJÚ, kto smie a kto nesmie prehovoriť
07 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

TEN POCIT, KEĎ ŤA ODSTRÁNIA Z FACEBOOKU A TY SI TAM STÁLE NA STUPNI VÍŤAZOV! Opozičný poslanec Ľuboš Blaha sa očividne výborne zabáva. V Denníku N totiž zmerali, kto bol za rok 2022 najúspešnejší na Facebooku a smerák skončil na treťom mieste. A to aj napriek tomu, že prostorekého politika po piatich mesiacoch roku 2022 zablokovali!

"Do júna som získal 4,3 milióna interakcií, kým víťazný Milan Uhrík za celý rok 5,4 milióna. Už viete, prečo sa ma museli zbaviť? Ako priznáva Denník N, keby ma nezablokovali, "Blaha by aj tento rok prekonal 10 miliónov interakcií"," pochválil sa na sociálnej sieti Telegram smerák. 

Cenzúra z USA na žiadosť liberálov

Blaha hovorí, že pre režim bol najväčšou hrozbou, a tak ho v mene slobody a demokracie zarezali. "Aké jednoduché. V Saudskej Arábii to nerobia inak. Iróniou je, že ma zlikvidovali, lebo som podľa nich ľavicový extrémista. A na čelo Facebooku sa dostal Milan Uhrík, ktorý je podľa nich pravicový extrémista. Ups. Z toho usudzujem, že pravicový extrémizmus je pre nich príjemnejší ako ten ľavicový - gratulujem. Nejako im to v tých liberálnych kaviarniach nevychádza."

Dnes už je podľa poslanca nad slnko jasnejšie, že jeho účet na Facebooku odstránili na pokyn Američanov. Ktorých o to požiadali liberáli okolo Čaputovej, Hegera a Naďa. Sú na to dôkazy. "Na Slovensko pár týždňov pred mojou blokáciou prišla delegácia amerických kongresmanov z výboru, ktorý vedie Adam Schiff z Bidenovej/Sorosovej Demokratickej strany. Po tom, čo mu na ministerstve obrany chlapci z firmy Gerulata, prepojenej na ESET, vysvetlili, že Blaha je na čele ich zoznamu ruských trolov, Adam Schiff napísal list šéfovi Facebooku Zuckerbergovi a zakrátko som bol odstránený," vysvetľuje podpredseda Smeru.

Ten istý kongresman Schiff podľa Blahu vo svojej kampani proti slobode slova pokračuje. Najnovšie žiada Twitter, aby zablokoval stránku jedného opozičného amerického novinára, ktorý poukazuje na špinavé prepojenia Bidenovej  Demokratickej strany a skorumpovaného Zelenského režimu na Ukrajine. "No chápete, novinár kritizuje vládu liberálov! A tak ho treba odstrániť! Takto si to predstavuje veľký demokrat Schiff, ktorý zurvalo podporuje vojnu proti Rusku, tak ako kedysi zurvalo podporoval vojnu proti Iraku. Humanista."

Belousovová k ŠTÚDII o úmrtiach počas covidu: Doslova VYVRAŽDILI mesto ako Čadca!
Na Slovensku počas pandémie zomrelo na covid 26 786 ľudí. Cez 21-tisíc z nich podľa štúdie zomrieť nemuselo - keby nezlyhal manažment vlády. Štúdia ako príklad uvádza Dánsko, kde mali jednak dobrý menežment pandémie, ale aj dôveru občanov vo vládne... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Slovensko americkou kolóniou?

"Američania dnes na Slovensku určujú, kto smie a kto nesmie prehovoriť. Vitajte v americkej kolónii. Napriek tomu sa na čele najúspešnejších politikov na Facebooku umiestňujú tí, ktorých tak veľmi nenávidia - vrátane Roberta Fica, ktorý skončil tesne za Milanom Uhríkom na druhom mieste (5,3 milióna). Pravdu nezabijú, nech sa snažia akokoľvek. Na tú ich liberálnu propagandu nie je nikto zvedavý. Tu na Telegrame zatiaľ vládne sloboda - no fuj, odkážte niekto Čaputovej, nech volá do Washingtonu, nech to chytro napravia," uzavrel svoj status opozičný poslanec

Rozhorčený Kremský

Výsledky prieskumu nenechali chladným ani poslanca za OĽaNO Petra Kremského. "Z tohoto je všetko jasné. Čím viac nenávisti a negatívnych emócií šírite, tým ste na Facebooku populárnejší," skonštatoval Kremský na sociálnej sieti.

"Načo prinášať riešenia alebo robiť niečo pre ľudí? Krstní otcovia hejtu si to zariadili po svojom. Stačí vyliať vedrá odporného odpadu zo stoky na iných. A Facebook im v tom so svojimi algoritmami pomáha. Negatívna emócia predáva a dá sa na tom dobre zarobiť," dodal koaličný poslanec. 

Zdroj: FB/Peter Kremský

Je však potrebné dodať, že táto negatívne emócie, tragédie a škandály živia všetky masmediálne prostriedky na celom svete. Je to, žiaľ, smutné, ale je to tak. Poslanec Kremský by musel najprv kompletne zmeniť ľudskú povahu, ak by chcel nejakým spôsobom zmeniť médiá.

OTVORENÁ VOJNA Matoviča s Denníkom N pokračuje: MÚDROS.ÁČI a PUSIPAJTÁŠI!
DENNÍK N(enávisť) … už ide svoje manipulácie v novom roku na plné obrátky. Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti expremiér Igor Matovič. Vojna medzi lídrom OĽaNO a liberálnym denníkom N naďalej pokračuje. "Tu v rozhovore... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme