OTVORENÁ VOJNA Matoviča s Denníkom N pokračuje: MÚDROS.ÁČI a PUSIPAJTÁŠI!
07 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

DENNÍK N(enávisť) … už ide svoje manipulácie v novom roku na plné obrátky. Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti expremiér Igor Matovič. Vojna medzi lídrom OĽaNO a liberálnym denníkom N naďalej pokračuje.

"Tu v rozhovore ich dvorný “analytik” Leško tvrdí, že tým, že som si dovolil zverejniť na FB profile príbeh Chloe Cole poukazujúci na ohrozenie detí trangender propagandou a dovolil som si vysloviť názor, že prerobení muži by nemali súťažiť v športových disciplínach so ženami … som “vplával do fašistických vôd”," priblížil Matovič čitateľom príčinu svojho rozhorčenia.

Múdrosráči a pusipajtáši

"Hmm, dobre vedieť. Respektíve to vieme mnohí, že týchto múdrosráčov sa strašne dotýka, ak sa ich niekto nebojí a z rešpektu voči ich “vznešeným” myšlienkam sa vopred nepototo," vysvetľuje líder OĽano.

"Ale na Leškovi je naj to, že to hovorí verný poskok KSČ, ktorá ľuďom brala akúkoľvek slobodu … a ktorej on zobal z rúčky ako poslušný bolševický pusipajtáš. Nebojme sa pravdu šíriť," uzavrel Matovič.

 

Marián Leško, zdroj foto: FB/Igor Matovič

Matovič - obrovská hanba pre Slovenskú republiku

Matovič reagoval na rozhovor Moniky Tódovej s Mariánom Leškom. V ňom známy novinár uviedol aj nasledovné:

"Vidím to tak, že predčasné voľby sú oveľa pravdepodobnejšie aj z toho dôvodu, ako sa v poslednom čase správa Igor Matovič. To už je akútna fáza volebnej kampane. Celý čas robil permanentne volebnú kampaň, ako to robieval svojho času Robert Fico a Smer, ale teraz už začal natvrdo, jeho statusy sú predzvesťou toho, že do toho ide s plnou vervou a stále si myslí, že môže v slovenskej politike niečo dosiahnuť..... Igora Matoviča nikto nemôže zbaviť predsedníctva v OĽaNO, ak to nebude chcieť on sám, čo určite nechce. Je to obrovská hanba pre Slovenskú republiku ako demokratický právny štát, že tu môže pôsobiť strana, ktorá má v stanovách také ustanovenia, ktoré predsedovi dovoľujú urobiť si so stranou, čo chce. To sú ustanovenia, ktoré umožňujú úplné ovládnutie strany. A táto strana má viesť demokratický štát. To je absurdné.... Keď niekto založí svoj program a svoju politickú činnosť na vyvolávaní a organizovaní nenávisti, nie je to v poriadku. Samozrejme, Matovič sa dostal do vôd, ktoré boli doteraz výsostné pre fašistov a Smer. On do toho s plnou vervou vplával a myslím si, že to je absolútne odsúdeniahodné."

Úchylné hlúposti

Príbeh Chloe Cole poukazujúci na ohrozenie detí trangender propagandou zverejnil Matovič pred pár dňami vo svojom statuse s titulom O ČOM ČAPUTOVÁ, PS A ICH PRISLUHOVAČI V MÉDIÁCH MLČIA.

"Chloe Coleová, dievča, ktoré je dnes v USA symbolom toho, ako nebezpečné je ohlupovanie detí LGBTI+ ideológiou. Nedokážem žiť s pocitom, že by sme tieto úchylné hlúposti zaviedli aj na Slovensku. Veľmi odporúčam pozrieť do konca," uviedol expremiér a status doplnil videom.

Matovič a šéfredaktor Denníka N. Zábava na pokračovanie
Zdá sa, že expremiér a exminister Igor Matovič (OĽaNO) svoj ponižujúci odchod z vlády znáša veľmi ťažko. V posledných dňoch, to v plnej sile dáva najavo na sociálnej sieti. Svoje príspevky zameriava na kritiku liberálov a LGBT komuniktu. V tom... Čítať ďalej
06 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme